3 aydır Bazı kişiler Polis ve Resmi kurumların Frekanslarına giriyormuş bu gün 1 yazı okudum bu konu ile alakalı ve bu konu hakkında acizane babamında emniyet teşkilatına mensub bir görevli olduğunu göz önüne alarak bazı bilgiler vermek istiyorum..
Hobimiz olabilir sevebiliriz polis telsizi ama sevdiğimiz bazı şeyler o kurumda görevli güvenlik güçlerimizin şehit olmasına,pusu ya düşmesine neden olmaktadır nasıl mı
Emniyet Müdürlüğü'ne Roketli Saldırı
Mardin'in Derik İlçesi'nde bir grup teröristl tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenlendi.
Derik'te saat 18.30 sıralarında görgü tanıklarının iki kişi olduğunu söylediği teröristler İlçe Emniyet Müdürlüğü nöbetçi kulübesine iki adet roketatarlı saldırı düzenledi.
4 ocak 2012
Konuşmalar Resmi emniyet telsiz kayıtları olduğu için sadece 1 2 cümle ile ifade edeceğim
Emniyet asayiş şube müdür yrd: olumsuz birşey varmı tamam
Görevi başındaki devriye: Efendim şuan çiçekli mahallesindeyiz sakin
Emniyet asayiş şube müdür yrd: anlaşıldı şubeden 15 dk sonra ayrılacağım olumsuz birşey olursa bildirirsiniz.
Görevi başındaki devriye:anlaşıldı efendim telefon ile irtibata geçelim
bu görüşme kayıt saati 18.20
10 dk sonra şubeden cıkıyor devriye değişme saaatinde baskın yapıyorlar
Emniyetin Bazı uyarıcı cihazları vardır 3 km alana girdiğiniz anda üstünüzde silah telsiz oldunmu uyarı verir en yakın emniyet haberleşme şubesine.
O hainlerin Polis telsiz frekansına girip dinleme yaptıkları tespit edilmiş.
O gün saldırıdan sonra emniyet haberleşme muharebe şubesine o günki telsiz frekansına giren kişileri tespiti için 3 kişinin yabancı kimlikde girdiği tespit ediliyor 1.teröriste ait oldu diğer 2 sininde Telsizlerin den sinyal alınıyor ve 2 tane amatör belgesi olmayan ve evinde telsiz sistemi ile kurumları dinleyen 2 kişi tespit edilip tutuklanıyor aynı gün savcılık başka suçlarının olmadığı için sicillerinin temiz olduğu için 2 yıl hapis cezasını para cezasına çeviriyorlar ve ellerindeki bütün telsizler alınıyor Daha ayrıntılı bilgili ve bu konularda bilgi almak isteyen arkadaşlarım Emniyet genel müdürlüğü veya kendi illerindeki emniyet teşkilatına başvurarak daha ayrıntılı bilgi alırlar Gördüğümüz duyduğumuz kişileri uyaralım bunu yapan arkadaşlarımız hobi amaçlı yapıyor ancak Bu işin sonunda yakalanırsa Terörist muamelesi görür ve ona göre işlem yapılır Polis katili olmayalım Emniyet güçlerimizin bu vatanı 7 24 koruyan ların işine engel olmayalım Rica ediyorum ve bu sitenin sahipleri birbirinden iyi insanlar yazılarını okuduğumda hepsi iyi niyetli. Onlarda bu konu üzerinde hassas duruyorlar Teşekkür ederim bu arada bir polis çocugu olaak telsiz hergün evde olmasına rağmen ve telsizede merakım çok kken alıp bakmadım dinlemedim.....Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapSivas TCDD Garı
Makinist:Sami bey erzincan kemah tayız önümüzde trafik varmı
trafik kontrol memuru:Yok Yok temiz yarmalar nasıl
makinist:Abi hep kar dolu zor geliyoruz
makinist:
trafik kontrol memuru:Gelinde abi biz oraya dixbiçer gönderelim
makinist:tamam anlaşıldı
30dk sonra
Makinist: Efendim ben yardımcı makinistim. yarım saatlik teyir olacak
trafik kontrol memuru: Baş makinist ne oldu
Makinist:abicim şuan lavobada
Trafik kontrol memuru : anlaşıldı siz beklemede kalın arkanızdan Haydarpaşa istikametine gidecek mavi tren var 2.raya gir bekle
Makinist :Anlaşıldı
T.k.m.ur7841s efendim yarım saat 1 saat önünüzdeki tren teyir yapmış siz erzincana gireceksiniz sanırım
2.makinist evet evet
Tkm:anlaşıldı efendim siz gelin 1 raydan yarmalara dikkat edin
2.makinist efendim teyir yapmış olamaz tren telefonu ile görüştük şuan yolda olduklarını belirttiler kimlik bilgileri doğrularmısın
tkm: 5410 1 makiniste efendim siz bilgilerinizi tekrarlarmısınız
1.makinist: yanıt yok
Tkm:5410 2 : Teyir halindemisin efendim
makinist :hayır efendim yarmaları açtık geliyoruz
tkm: anlaşıldı telsizi kapatın lokomatif : tren harekat şefi ile iletişime geçin telsizi kapatıp tren telefonu ile görüşelim
Makinist : anlaşıldı.
ve bu olay sonucunda 25 dk pay ile fren yaparak kazadan son anda kurtuluyor VE EMNİYET E BİLDİRİLİYOR EMNİYET O SAHTE MAKİNİST ERZİNCAN DAN GİRDİĞİ VE TELSİZ SİNYALİNİ YAKALIYORLAR TELSİZİ KAPATMAMIŞ VE TUTUKLANIYOR VE TREN HAREKATINA ENGEL HAREKAT HABERLEŞME GÖRÜŞMELERİNE ENGEL CIKARMASI NEDENİYLE 1 SENE 6 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILDI. burda tren harekat memurunun önceden bilgi sorsa idi bunlar başa gelmezdi diyenleriniz olcak ama onlar hergün sayılarını unuttukları trenleri harekat ettiriyorlar
yanlış Hobilerimiz başkalarının ölümlerine sebeb vericidir.
Kaynaklar Emniyet ve gar müdürlükleridir Ve bu sitete olup ta bu yazıyı okuyupta sonra aynı bu işi yapanlara hakkımı helal etmiyorum Bu kişilere göz yumanlar görmezlikten gelenler bu işi yapanlar kadar suçludur direk İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HABERLEŞME MUHAREBE VEYA BİLGİ İŞLEM ŞUBELERİNE BAŞVURMALARI GEREKİR. VE İHBAR ETTİĞİNİZ SİZİN KİMLİĞİNİZ AÇIK EDİLMEZ BİLEMEZ O ŞİKAYETEDİLEN KİŞİ VE SİZE HİÇBİRŞEY OLMAZ KORKMAYIN.
Raylı sistemler Makinistlik Sivas lisesinde okuyorum.Saygılarımla
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=2377.0