0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekno herkez sana yardımcı olmaya çaluışıyor olayları proveke etme ortalıgu yangın yerın çevırdın be arkadaşım bır sen ögrenmedın şu hesap nosunu girmezsen girme kımseye saygısızlık yapma hakkın.yok herkez elınden geldıgınce bir şeyler yapmaya çalışıyor amele bandı dıye tabır ettıgın banntlardan hepmız geçtık saçma sapan konuşup olaya vakıf olmayan ınsanların aklını karıştırma zaten ben sende amatör ruhuda görmuyorum ister gel ister gelme biraz daha saygılı ol
Selam;Sen amatör olmaktan vazgeçme neden mi?Şuan E-Devlet üzerinden bu işlemler ilk defa yapılıyor. Önceki çalışma sistemine göre benim anlattıklarımda.Belki KEGM 'ni araman gerekmiyordur bile ...İlk kez sınav başvuruları E-devlet kapısı üzerinden yapılması nedeni iledir ki ben dahil neredeyse tüm amatörler bu konu hakkında yeter seviyede bilgi sahibi değil. Üstelik yeni bir sistem olmasından dolayı da birçok aksilik ve sıkıntının olması normaldir. Bizler ve sizler; bu gibi yaşanan problemleri paylaşarak hepimiz için birşeyler öğreneceğiz.Bankadaki görevlinin tutumu eğer sizi amatör telsizcilikten soğutabiliyorsa birşey diyemem.Lakin kendi adıma şunu söyleyeyim, tüm Türkiye amatörleri bir araya gelse beni ne amatör telsizcilikten ne de elektronik merakımdan soğutamazlar;Herşey gönlünce olmasını dilerim.Saygılarımla;73s
Ortalık karışmış gibi görünüyor ama karışacak bir durum yok, Yavuz bey tekrar merhabalar ve tekrar yeni yaşınızı kutlarım insan olduğu yaşta değil hissettiği yaşta olmalıdır.Bu yüzden çok hoşuma gitti.Yaşımın değerini biliyorum teşekkür ederim.Kadir bey merhaba öncelikle ne için bu kadar sinirlendiğinizi ya da ney’e bu kadar sinirlendiğinizi öğrenmek isterim.Aziz ağabeynin dediği gibi herkes size yardımcı olmaya çalışıyor, Sn: TA3ANL, Sn:TA3ATA , Sn:baybora778 hepsi sayılan, sevilen, saygı duyulan amatörlerdir.Bizim içimizde üye ayrımımız yok, ama herkes yazılarına biraz dikkat etmeli.Ben bir süre önce özel bir bankanın şube dava takibindeydim, şimdi ise farklı bir birimindeyim, yardımcı olmaya çalışayım size, son yazıda hiroliq Tolga bey belirtmiş nasıl olacağını tekrar anlatayım:sistem yeni e-devlet uygulamasına geçildi.İnternet başvurusundan sonra kaydınız alınmıştır diye yazı çıkması lazım.Bu yazı ile (İlk başvurularda) hesap numarası referans numarası verilmiyor.(Başıma geldi) Aynı olay benimde başıma geldi, yatıramadım.Zor bela gişedeki arkadaşla takışa takışa TC kimlik no’su ile işlemimi yaptırdım.Vakıfbank’a ilk gittiğinizde TC kimlik no’su ile sınav harcını yatıracağınızı söyleyeceksiniz.Referans numarası vs. ,sterse olmadığını ve sınav harcı için yatırılması gerektiğini söyleyeceksiniz.Sınav harcını yatırdıktan sonra gerekli evrakları (İstenilen evrakları) KEGM ‘ne kargo ile yolladıktan sonra her şey tamamdır.Sıra geldi sınav ‘a Sınavdan sonra kazandığınızda ALLAH inşALLAH nasip ederde sizde Amatör camiaya kabul edilirseniz o zaman anlarsınız, neden amatörler hep birbirlerine yardımcı oluyorlar?Eğer bankacı ile bir sorun yaşadıysanız, bankacıya kızıp da buradakilerden sinirinizi çıkarıyorsanız bu yanlış bir davranış olur.Bankacıyla sorun yaşadıysanız verin bana hangi şubesi olduğunu ben mutlaka bulur ve hatasını düzeltmesi için görüşürüm.Amatör adayları içinde elimizden gelen her yardımı yaptığımıza inanıyorum.Aziz ağabey seLam biz kimin kim olduğunu bilen insanlarız, sosyal paylaşım olsun, gerek telefonlar ve adreslere varan’a kadar herkes her şeyini biliyor (Amatör telsizciler).Kafan’a takma boş ver sen biz senin ne denli yardım sever olduğunu biliyoruz o yeter.Kadir bey bir sorunuz olduğunda bana ulaşabilirsiniz.İşlerinizde kolaylıklar dilerim.Ne düşünürseniz düşünün kim ne düşünürse düşünsün, ama şunu unutmayın ki bizler amatörüz ve bizim birimizin parmağı kesildiğinde hepimizin canı yanar, hepimiz üzülürüz.Çünkü biz birbirimize bu kadar bağlıyız.Saygılarımla
Kadir bey yanılıyorsunuz yazılarınızın hepsini okudum ve atlamamak için 3 kezde kontrol ettim, size şunu demişler bunu demişler, asıl siz benim ne yazdığımı okumamışsınız.Size yardımcı olmak istiyorum hiç bir mecburiyetim olmadığı halde.Aynı sorun benimde başıma geldi, neden bu derece kızdığınızı ve amatör telsizcilik sınavına girmemeyi istediğinizi bana söylerseniz size hak vereceğime eminim. Hiç kimseden bir üstünlüğüm yok, sadece başıma gelen bir olayda ortak noktamız olduğu için yardımcı olmak istiyorum ama yinede istemıyorsanız bılmıyorum nasıl ıptal edebileceğinizi.Şahsım olarak benımle ılgılı bır sorun oldugunu dusunmuyorum.Yınede benden bır ıstegınız olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum. Yalovaya sevgiler saygılar.
Başlatan TA2IKY
Başlatan TA2MVX
Başlatan TA3ATA
Başlatan daredevil