0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adınıza sevindim Orhan bey e-devlet şifresi herhangi bir telefondan 160'ı çevirerek sistemsel sorun olup olmadığını sorabilirsiniz.Ben sordum az önce ara ara gidip gelmeler oluyormuş ama sorunun tam olarak ortadan kalkması için sistem adminleri çalışmaktaymış.Neyseki başvurunuz kabul edilmiştir.Şu andaki bekleme süreci ise KEGM bekletme süreci ile aynı durumda. HAYIRLI UĞURLU OLSUN. Tam zamanında yazdınız Yavuz bey yazım sizin içinde geçerli, en kısa zamanda sizinkide hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Sistem yeni, haliyle sorunlar oluşacaktır.Şifre sorununu da gümdeme getirdim ve o konu ile de ilgilenmeleri için elimden geleni yapacağım.Olurda şifresini kaybeden giremeyen arkadaşlar olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım. 73 TB2PMH Ankara
selamvakıflar bankasında hangi hesap noya yatıracaz 40tl ücreti ?
""KEGM Web sayfası üzerinden/e-devlet kapısından elektronik ortamda başvuru yapan adaylar ön kayıt işleminiz tamamlanmıştır. İbaresinden sonra, sınav giriş ücretini TC kimlik numarası ile vakıflar bankası şubelerinden herhangi birine yatıracaklar. Ve bu işlemden sonra adaylara sınav başvurularının Kabul veya Ret edildiğine dair e mail ve/veya SMS ile bilgi mesajı gönderilecektir. Posta ile müracaat edecek adaylar ise KEGM Web sayfasından temin edecekleri başvuru formunu doldurmaları, söz konusu formu postaya vermeden önce sınav giriş ücretini ödemek için, KEGM ile irtibat kurarak kayıt numarası almaları ve herhangi bir Vakıflar Bankası şubesine TC kimlik numarasını belirterek, sınava giriş ücretini ödemeleri, başvuru formu ile ödendi makbuzunu birlikte adrese göndermeleri gerekmektedir.""" Arkadaşım iyigünler..Mesajınızı il dışında olduğumdan yeni gödüm.. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün yayınladığı başvuru ilanının bankaya sınav ücreti yatırılmasına dair bölümü yukarıya kopyalanmıştır.. Bilgisayar üzerinden elektronik ortamda müracaat ettiyseniz, aynı yerden sorguladığınızda başvurunuz kabul edilmiştir ifadesini gördüğünüzde,Vakıfbank gişelerinden ödeme yapabilirsiniz..Kabul edidiniz dndiği halde bankya par yatıramıyorsanız ,Banka Memuruna "diğer ödemeler" başlıklı bölümden tahsilat yapmasını hatırlatınız... Yine de olumsuzlukla karşılaşırsanız. 0212 580 98 98 nolu telefondan dahili 133 ü çevirerk yardım alınız.. Şimdiden hayırlısı olsun.. TA3ATA.M.TURGAYBest Regards
kadır akkuş kardeşim hesap nosu yok gıdıyorsun bankaya vakıflar bankasına E devleten kaydını yaptıktan sonra bankada diyorsun kıyı emnıyetı telsız genel mudurlune 40 tl borçlandırılmak istedıgnı söyluyorsun hepsı bu kadar hesap no falan yok tamam anlaşılmıştır umarım
Selamlar;Bu ne hiddet Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Dostum amatörlükte ne yılmak vardır ne yorulmak, ne darılmak vardır nede kırılmak...Sizin denk geldiğiniz görevli size büyük olasılıkla yardımcı olamamış anlaşılan. Kıyı Emniyetini aradığınızda TC kimlik numaranızı isteyecekler ve sınava giriş ücreti olarak size 40 TL. tahhukkuk ettirecekler ve cep telefonunuza da sms gelecek.Daha sonra bankaya giderek TC kimlik numaranızı söyleyeceksiniz ve Kıyı Emniyeti hesabına sınav ücreti olarak görevli işlem yapacak.Hepsi bu....Esas sıkıntı amatör telsizci olduğunuzda başlayacak Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Çatıya anten kuracaksın, swr tutmayacak ... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 2-3 belki benim gibi 4-5 sefer çıkıp ineceksin. Swr tutarsa sorun yok gibi tüm uğraşıya rağmen yine tutmazsa yeni bir anten yapacaksın bu kez onun swr si ile uğraşacaksın.Portable istasyon kurmak için dağa çıkacaksın zaman gelecek terleyecek, zaman gelecek üşüyeceksin. ve bunun gibi niceleri daha var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap (elektronik uğraşılarımız sırasında yaptığımız hatalar ile yaktığımız yada bozduklarımızı da saymayalım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap )Fakat ben tüm bu uğraş ve çabalara rağmen alacağın zevki, huzuru ve en önemlisi bilgi paylaşımını, kendini geliştirmeni başka hiçbir hobisel çalışma ile elde edebileceğini sanmıyorum.Yılmak, yorulmak, darılmak ve kırılmak yok. Bizler hepberaberiz, hepimiz için havadayız.Saygılarımla;73's.
Başlatan TA2IKY
Başlatan TA2MVX
Başlatan TA3ATA
Başlatan daredevil