Herkese Merhabalar. Sanırım yanlışlık oldu ben şifrelerinizi unuttuğunuzu söylemedim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap .Yardımcı olmaya çalışıyorum aynı olayla ilgili bir problem geldi başıma ve ben
kullanıcılar kendileri bloke ediyorlar dedim bu da, bu sabah e-devlet şifresini çözdüğüm bir arkadaşımın şifresini çözme çabalarımı sizinle paylaşayım.
Bu arada yanlış anlaşılmaya yol açtıysam affola. Örneğin: Şifresi- 16345SLa imiş.______Şu anda ise oldu A1dalar._1 bu tür şifreler güçlü şifrelerdir.7.nci denemem de çözmüş olduğum şifre olayında tamamen kullanıcı hatası var neden?
(16345SLa), (16345sLa), (16345Sla), (16345SLA), (16345slA) vs.6 ve 7 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 7.nci de çözdüm şifresini tamamen çabalar sonucunda bulunmuştur.
Herhangi bir program kullanılmamıştır.
A1dalar._1 olan kullanıcı şifresi ona göre biraz karışık geldi yeniden değiştirdik bu seferde "A1._1 oldu bu hem daha az hemde çok güçlü bir kağıda da not aldık.
(Küçük harf büyük garf olduğu için) HATIRLATMA Her ne uygulama kullanılıyorsa şifrelerinizi güçlü seçin, msn,face,int sit.paypal, alışveriş, gg,hepsib, sahb, daha bir çok sitede
kesinlikle beni hatırla demeyin.SSS.kurum polititası ve bilgi güvenliği açısından girilmesi yasak olan sitelerde ve küçük kutucuklarda beni hatırla düğmesinin basılı olmadığına dikkat edin, yukarıda vermiş olduğum bilgilerde (16345SLa vs.) gibi şifre denemelerini sizde deneyin.
Kendi şifreniz, ilk aldığınız şifre, güncel şifreleriniz, değiştirdiğiniz şifreler, aklınıza yatan şifreler herşey olabilir, şifrenizi sizden başkası çözemez, Ptt dışında- Ptt ise veritabanında kayıtlı olan şifreyi silerek yeni bir şifre üretiyor, halbuki şifrelerinizi kendinizde çözebilirsiniz.Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa sorabilir beni arayabilirsiniz..
Ankaradan Sevgiler Saygılar.