Gönderen Konu: 2012 1.donem sınav başvuruları başlamıştır.  (Okunma sayısı 28564 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sozen
  • Ziyaretçi
Ynt: 2012 1.donem sınav başvuruları başlamıştır.
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2012, 10:47:06 »
Teşekkür  ederim..

Gününüz aydin olsun..

supradyn
  • Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2012, 11:37:27 »
Aranıza yeni katıldım.  kegm sitesinin duyurular haberler vs bölümünde göremedim. sanırım online olarak basvuruluyor sınavlara artık ?

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2012, 19:05:52 »
Merhabalar Sn: supradyn

Sizi ve diğer amatör adayları da, her zaman aramızda görmek isteriz. Sınavlarınızda başarılar dilerim, sorduğunuz soruya yardımcı olmak isterdim fakat başvurular e-devlet üzerinden gerçekleşmektedir.
Önceki sınav sonuçları,
ücret hesaplamaları,
sınav tarihleri,
dönemler vs.
Hepsi e-devlet uygulamasına yönlendirilmiştir.İlk başlarda biraz karışık gelsede 1 şifre ve TC no ile sadece sizin erişim sağlayabildiğiniz özel bir ortamda her işinizi halletmeniz bence çok güzel.

Saygılar

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

supradyn
  • Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2012, 19:52:27 »
e devlet üzerinden basvurdugumaya calıştıgımda asagıdaki mesaj cıkıyor. Kıyı emniyetinden birisiyle ( sanırım adı nuri beydi ) telefonda mart sonunda basvurular baslayacak , sınav tarihi ise mayıs gibi olacagını soylemisti. İlgili arkadaslara iletirim.
Not : basvuru kısmı e devlette var ama aktif değil su an için

Amatör Telsiz Sınav Başvurusu Kayıt
Bu hizmetten faydalanarak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan amatör telsiz sınav başvurusunu yapabilirsiniz.
Sınav başvuruları 2012 Yılı birinci dönemine kadar durdurulmuştur.

Çevrimdışı TB2BCE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 0
  • İsim Soyisim: Can Ekler
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2012, 20:57:18 »
Belki yeri değil ama e-devlet uygulamasını şiddetle kınıyorum!!!

Sınav başvurusu için e-devlet.org sitesine giriş yapamıyorum. Sebebi ise şifremin bloke olması.

PTT şubesinden 1 TL karşılığı aldığım ve 1-2 kere kullanabildiğim şifrem her ne sebeple olduğunu bilmesemde bloke olmuş durumda. Yenisini almak için 10 TL ödemem gerekiyor yenide.

İntenetten ufak bir araştırma sonucu bu bloke olayının kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım.

Syg.

Yalova'dan 73s.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2012, 14:41:52 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Belki yeri değil ama e-devlet uygulamasını şiddetle kınıyorum!!!
Sınav başvurusu için e-devlet.org sitesine giriş yapamıyorum. Sebebi ise şifremin bloke olması.
PTT şubesinden 1 TL karşılığı aldığım ve 1-2 kere kullanabildiğim şifrem her ne sebeple olduğunu bilmesemde bloke olmuş durumda. Yenisini almak için 10 TL ödemem gerekiyor yenide.
İntenetten ufak bir araştırma sonucu bu bloke olayının kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım.

Syg.
Yalova'dan 73s.

Doğrudur, ilk başta 1 TL şifre kaybolması durumunda (Bloke) edildiğinde ise 10 TL alınıyor bu uygulama saçma değil bence, benim çalıştığım kurumda da çoğu memur şifresini kaybetti, hatırlamıyor, ((amatör telsizcilik sınavı), neden e devlet'e verildiğini bende bilmiyorum henüz aramadım)), ama vardır geçerli bir sebepleri diye düşünüyorum.Yazınıza istinaden renkli yazıda belirtilen yorumunuza katılmıyorum, çünkü şifreleri kullanıcılar bloke ediyorlar.

Yalova'ya sevgiler saygılar.

Çevrimdışı TB2BCE

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • İsim Soyisim: Can Ekler
« Yanıtla #21 : 22 Şubat 2012, 00:24:05 »
Ben de sizin söylediklerinize katılmıyorum. Nedenini soracak olursanız...

- Üye olduğum yerlerin şifrelerini düzenli olarak bir not kağıdında muhafaza ederim. Son olarak e-devlet.org sitesine giriş yaptığım şifre de aynı şekilde bu not kağıdında yazmaktadır. Ancak aynı şifre ile nedenini bilemediğim bir şekilde e-devlet.org sitesine şu anda giriş yapamıyorum. "Ben şifremi unutmadımki"

- Unutmadığım bir şifre için şimdi gidip yeniden 10 TL ücret ödemek zorundayım PTT şubesine!!!

- İnternette bu konuyla ilgili yüzlerce isyan yorumu vardır farklı sitelerde, biraz ayrıntılı araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

- Şifresini unutanlar için diyeceğim birşey yok 10 TL verip yenisini almak onlara mecburi olabilir, ama yine üstüne basa basa belirtiyorum "ben şifemi unutmadımki"

Yalova'dan saygılar, sevgiler. İnşallah havada da duyuşmak nasip olur.

Hayırlı akşamlar

Can EKLER

TB2PIU
  • Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 22 Şubat 2012, 00:57:04 »
Bildigim kadarıyla e devlet şifresini ptt den aldıkcan sonra e devlet sıtesınde şifreni degistirmen gerekiyor.Belki bu işlem olmadı ıse ondan bloke olabiliyor yada guncel tutmak lazım

Çevrimdışı TB3CMT

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 3
  • İsim Soyisim: Murat TALAZGİL
« Yanıtla #23 : 22 Şubat 2012, 01:03:42 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Doğrudur, ilk başta 1 TL şifre kaybolması durumunda (Bloke) edildiğinde ise 10 TL alınıyor bu uygulama saçma değil bence, benim çalıştığım kurumda da çoğu memur şifresini kaybetti, hatırlamıyor, ((amatör telsizcilik sınavı), neden e devlet'e verildiğini bende bilmiyorum henüz aramadım)), ama vardır geçerli bir sebepleri diye düşünüyorum.Yazınıza istinaden renkli yazıda belirtilen yorumunuza katılmıyorum, çünkü şifreleri kullanıcılar bloke ediyorlar.

Yalova'ya sevgiler saygılar.

Eker arkadaşımıza bende katılıyorum. Şifremi UNUTMADIM!... Yaşımız biraz ilerledi ama henüz bunama noktasına gelmedim... Şifremin bilinçli olarak bloke edildiğini düşünüyorum... Çünkü aynı şifreyi kurumdaki pc, e-posta, proje vb. gibi yerlerde de kullanıyorum... Unutsam hiçbirini açamazdım değil mi?

Sınava hazırlanan ve katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum...

Çevrimdışı TB1CYZ

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bedas Beyoğlu Arıza (mefta)
  • İsim Soyisim: Cem YILDIZ
« Yanıtla #24 : 22 Şubat 2012, 09:17:13 »
valla şifreler benimde bellidir aslında ama bende giremiyorum ptt nın 10 tl ye ihtiyacı var heralde

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #25 : 22 Şubat 2012, 12:09:33 »
Herkese Merhabalar.

Sanırım yanlışlık oldu ben şifrelerinizi unuttuğunuzu söylemedim  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap .Yardımcı olmaya çalışıyorum aynı olayla ilgili bir problem geldi başıma ve ben kullanıcılar kendileri bloke ediyorlar dedim bu da, bu sabah e-devlet şifresini çözdüğüm bir arkadaşımın şifresini çözme çabalarımı sizinle paylaşayım.

Bu arada yanlış anlaşılmaya yol açtıysam affola.

Örneğin: Şifresi- 16345SLa imiş.______Şu anda ise oldu A1dalar._1 bu  tür şifreler güçlü şifrelerdir.7.nci denemem de çözmüş olduğum şifre olayında tamamen kullanıcı hatası var neden?

(16345SLa), (16345sLa), (16345Sla), (16345SLA), (16345slA) vs.6 ve 7 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 7.nci de çözdüm şifresini tamamen çabalar sonucunda bulunmuştur.Herhangi bir program kullanılmamıştır.
A1dalar._1 olan kullanıcı şifresi ona göre biraz karışık geldi yeniden değiştirdik bu seferde "A1._1 oldu bu hem daha az hemde çok güçlü bir kağıda da not aldık.
(Küçük harf büyük garf olduğu için)

HATIRLATMA

Her ne uygulama kullanılıyorsa şifrelerinizi güçlü seçin, msn,face,int sit.paypal, alışveriş, gg,hepsib, sahb, daha bir çok sitede kesinlikle beni hatırla demeyin.
SSS.kurum polititası ve bilgi güvenliği açısından girilmesi yasak olan sitelerde ve küçük kutucuklarda beni hatırla düğmesinin basılı olmadığına dikkat edin, yukarıda vermiş olduğum bilgilerde (16345SLa vs.) gibi şifre denemelerini sizde deneyin.
Kendi şifreniz, ilk aldığınız şifre, güncel şifreleriniz, değiştirdiğiniz şifreler, aklınıza yatan şifreler herşey olabilir, şifrenizi sizden başkası çözemez, Ptt dışında- Ptt ise veritabanında kayıtlı olan şifreyi silerek yeni bir şifre üretiyor, halbuki şifrelerinizi kendinizde çözebilirsiniz.Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa sorabilir beni arayabilirsiniz..

Ankaradan Sevgiler Saygılar.

Çevrimdışı TA2IKY

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 43
  • YALOVA TEKNO
  • İsim Soyisim: Kadir AKKUŞ
« Yanıtla #26 : 11 Mart 2012, 11:24:12 »
e-devlet kapısından girdiğimde kayıtların durdurulduğu yazıyor

"Sınav başvuruları 2012 Yılı birinci dönemine kadar durdurulmuştur."

nasıl başvuracaz durdurulduysa ?
TC YALOVA TEKNO Merkez.  27.215 FM

Çevrimdışı TA3ATA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUM DA SEN YAK!!
  • İsim Soyisim: Mehmet Turgay Nalbant
« Yanıtla #27 : 11 Mart 2012, 11:59:20 »
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sitesinden sınav başvuruları ile ilgilli duyuru yapılır..  Amatör arkadaşlar da bilgi verir  gördüklerinde..
Sıkıntı yok ..panik yok..:=))

TA3ATA...M.TURGAY
Best Regards
KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUM DA SEN YAK!! .....

Çevrimdışı TA2MR

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 9
  • İsim Soyisim: Aziz SARI
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2012, 19:00:04 »
E DEVLETİ TAKİBE DEVAM AÇILDIGI ANDA BAŞVURULARIMIZI YAPALIM BENDE A LISANSI İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM SAYGILAR 73

Çevrimdışı TA2KB

• Site Teknik Destek
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 17
  • eski işaret TA2ABD
  • İsim Soyisim: Abdülkadir Bozkurt
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2012, 23:28:38 »
Aziz Hocam , en kısa zamanda tekrar sesinizi duymak uzere
Sen doğru yolda ol da, varsın sanan eğri sansın.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
2015 1. DÖNEM AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Başlatan TA2IKY

53 Yanıt
33675 Gösterim
Son İleti 10 Mayıs 2015, 13:50:56
Gönderen: TA2OAB
xx
2018 2.Dönem Amatör Telsiz Sınav Başvuruları Başladı

Başlatan TA2MVX

35 Yanıt
9978 Gösterim
Son İleti 27 Ekim 2018, 17:35:38
Gönderen: TB7GYA