0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben alışveriş yapmadım, ilk defa deneyeceğim. Arada paypal var, onun garantisi altında diyebiliriz. Kargo için free shipping seceneği var.
Herhangi bir problem yaşamadım. Ücretsiz kargo seçtiğim için 25 günde falan geldi okadar.
- Ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi,- Kişinin şahsına ve ailesinin kullanımına mahsus olması,Bence bu noktalar da önemli tabii nasıl değerlendirilir bilmiyorum.Vergisi ödendikten sonra cep telefonu hariç her şey alınabiliyor anladığım kadarıyla.Peki sabit telsiz cihazı getirtmek mümkün mü? Yani Türkiye'de iki misli pahalı satılanın aynısını getirtsek tabii vergisini ödemek kaydıyla teslim ederler mi?Yoksa devlet vergisini alsın, oranı ne olursa olsun helal olsun (75 Euro muafiyeti de pek önemli değil). İthalatçı firma bile bayi ile aynı fiyata satıyor telsizi. Sizin aracınız yok daha ucuza satmanız gerekmez mi dedim. Politikamız böyle dediler. "Posta/hızlı kargo yoluyla gönderilen eşyanın tek başına kıymetinin 1500 Avro'yu aşması halinde ne işlem yapılır?Söz konusu eşyaya yürürlükte olan ithalat vergilerine ilişkin oranlar uygulanacaktır."Herhalde bu durumda daha yüksek vergi oranı uygulanıyor... Nedir bu oran?
Hocam bir de şunu güzelliğine bakar mısınız?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapÜst gam Fluke'lara eşdeğer ama hemen hemen yarı fiyatına.40000 count diyor... 400 Mhz'e kadar frekans ölçümü, vs.
Başlatan muzikaan
Başlatan TA1HZ
Başlatan TA3V
Başlatan TB3BAK
Başlatan TB3PSU