Merhaba Mehmet bey, hızlı yanıtınız için teşekkür ederim, Amatörlük için sınav tarihinin belirlenmesini bekliyorum,
Mart ayında denilmişti ama turkiye.gov.tr den başvuru henüz açılmadı diyor, aslında geçen yıl sınavlara girmek için kayıt yaptırdım, fakat sınav ücretinin ne zamana kadar ve nereye yatacağı konularında net bir bilgi edinemediğimden ve o dönem çalıştığım şirkette zorunlu mesai uygulaması olması sebebi ile bu konu ile ilgii yeterli zaman ayıramadığımdan sınavları kaçırmıştım, bu yıl sınava girmeye kararlıyım Allah nasip ederse.
Aslında henüz hiçbir cihaz almadan bu işi bilen arkadaşlar ile yüzyüze tanışıp konuşmak istiyorum,
* mesela CB telsiz aldığımızda (aklımda president lincoln var) bu cihazı amatör belgesi alınca da kullanabilecekmiyim? yoksa ayrı bir cihaz mı almak gerekiyor?
* Alacağım cihazı gündüz arabamda, akşam da eve çıkarken yanıma alıp evde kurmak istediğim anten e bağlayınca evden de kullanabilirmyim (malum, akşam saatlerinde bu işe zaman ayırmak daha kolay olacaktır, en azından benim için)
* Almanyada yaşayan bir abimiz var, gelirken bana telsiz getirecek, orada çok uygun fiyata 2.el temiz telsiz cihazı temin edebiliyormuş, bende hangi marka ve model sipariş edeyim bilmiyorum hem amatör hemde cb bandında çalışan, uygun fiyatlı ama güçlü bir marka ve model tavsiye almak istiyorum işi bilen arkadaşlardan
bunların dışında başka sorularım da var böyle yazarak sormak bana daha zor geliyor, direk konuşarak sorabilsem çok daha memnun olacağım...
73'ler (bunu da öğrendim bu arada Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap )