0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncellikle cevaplar için teşekkür ederim.Sayın TA3CB; Cihaz'da NB/ANL fonksiyonları yok, yarın sabah bahsettiğim bobini bağlayıp tekrardan deneyeceğim. Sayın Teknoka;Dinlemeleri DX'te yapıyorum, localde hiç birşeye rastlamadım şimdiye dek. Bugün enteresan olarak dinlediğim bütün kanallarda Rusya'dan görüşmelere tanık oldum. Bir kanalda Moskova civarlarında bir taksi durağının telsizleri vardı, çok net bir şekilde birbirlerine trafik raporu verdiklerini dinledim fakat kesinlikle sesimi duyuramadım. RF ve MIC gain'leri sol pozisyona yani kapalı pozisyona getirmemi tavsiye etmişsiniz fakat RF en soldayken DX'te dahi hiç bir görüşme gelmiyor. En azından RF'i orta seviyelere getirince görüşmeler gelmeye başlıyor, sonuna kadar açtığımızda ise seste distorsiyon yapmaya başlıyor. Mic Gain'e gelince, ne kadar oynadıysam oynayayım sesimi duyuramadım yurtdışı görüşmelere. Bu arada VU metre'de 4watt sürekli çıkış alıyorum FM'de.. Bütün tavsiyelerinize açığım, değerli zamanlarını ayırıp yazan dostlara teşekkürler ve saygılar.
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB1DPY
Başlatan OE1TOA
Başlatan robust3471
Başlatan TA2ITJ