Dün gece saat 01:30 da Taksim meydanında Yunus polis çevirdi. Yakasında wouxing dual telsiz vardı. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapHemen sordum memnunmusunuz diye, gayet memnun olduğunu söyledi. Ve o arada benim FT-51 in anteni görünce hemen kaptı. Sonrasında diyolok şöyle..
Polis: Bunun markesı ne ?
Ben: Yaesu FT-51 dual Amatör telsiz.
Polis: Ağırmış bu. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBen: Tabi alıştınız wouxing'e eskiden 4115 taşıyordunuz unuttunuzmu. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapPolis: Sorma ya ne hamallık yapmışız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapPolis: Polis frekanslarını dinlemiyorsunuz değilmi ?
Ben : Tabiki hayır. Ben amatör lisansı olan bir telsizciyim ve kesinlikle kurallar dahilinde hareket ediyorum.
Bu arada telsizimi bana uzatıyor. Ve hemen arkasından.
Polis : Peki. Bekleme yapma ticariiii Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapTabi ben hafta sonları ticari taksideyim gece taksim civarı.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap)
Bu diyoloğu anlatmamdaki sebep. Kendinizden emin olun ve kesinlikle cihazınızda herhangi bir kurum frekansı yüklü olmasın. Özellikle Lisansınız yanınızda bulunsun. Gerisini dert etmeyin.. 73s..