0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Belgenizin arkasındaki açıklamalarda;Amatör Telsizcilik belgesinden başka bir belge istenmeyeceğine dair ibare mevcut, burada kolluk kuvvetleri ile yapacağınız ılımlı bir görüşme her şeyi çözecektir.Selamlar
Cuzdaninizda yonetmeligi katlayip bulundurmanizi oneririm her ihtimale karsi.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapCuzdaninizda yonetmeligi katlayip bulundurmanizi oneririm her ihtimale karsi.Anladım. Bildiğim kadarı ile ve Murat abinin dediğine göre aslında gerekmiyor ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerek sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapCuzdaninizda yonetmeligi katlayip bulundurmanizi oneririm her ihtimale karsi.Anladım. Bildiğim kadarı ile ve Murat abinin dediğine göre aslında gerekmiyor ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerek sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Kolluk kuvvetleri ile radyo amatörü olan arkadaşlar arasında büyüklerimden duyduğum hiç bir yaşanmış problem yok,olacağınıda sanmıyorum.özel bir durum yoksa polis elinde telsizi görüp çevirmez sizi sonuçta silah taşımıyorsunuz.Forumda da bir kaç büyüğümüz belirtmiştir araçlarımmızda yönetmeliğide bulundaralım her ihtimale karşı diye onu baz alarak belirttim cüzdana koyma işini Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,Haklısın bu soru hepimize soruluyor, bir polis ile konuştuğunda "bizi dinliyormusun?" der. Bir vatandaşla konuştuğunda "bundan ne anlıyorsun?" der. Bir esnafla konuştuğunda "artık telefonlar varken hala bunu kullananlar var mı?" der. Der oğlu derler yani senin anlayacağın. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sen bildiğinden ve doğru olandan şaşma...Selamlar
Başlatan TA3LJH
Başlatan TA2AHP
Başlatan TA1ADI
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA2MVX