alışveriş sitesi ile yaptığım yazışmanın tam metni
sitenizde telsiz ilanları kaldırılmaktadır bizler amatör telsizciiler olarak alanlar ve satanlar mağdur duruma düşeceğiz burada en azından güvenilir bir ortamda alışveriş yapabiliyorduk ama maalesef bundan sonra yapamayacağız. bunu yapmak yerine bizlere fikir sorsanız yada çözüm önerisi sorsanız bir fikir birliği yapabilirdik. şöyle ki b telsizlerde satışlarda alıcılara amatör telsizci belgelerini sitenize fotokopisini jpeg. olarak dosya yüklemesi şeklinde yaparak, mail yada fax yolu ile belge size ulaştıktan sonra alıcı profil bilgisi ile belgenin birbiri ile aynı olduğunu teyit ettikten sonra satışa onay vererek işlemi bitirebilirdiniz. böylece telsizler yetkisiz kişilerin eline geçmesi engellenirdi. ayrıca neden bu satışı kaldırdınız bilgide almam mümkünmü. teşekkürler
Sayın Üyemiz,Talebinizde yer alan ilana ait ilan numarasını tarafımıza iletmeniz halinde gerekli kontroller sağlanacaktır.Saygılarımızla,XXXXXXX.com Destek Ekibi
ilan numarasına gerek varmı siz anlamadınız benim mesajımı ben diyorum ki neden telsiz ilanlarını kaldırıyorsunuz sebebi nedir? ayrıca bunları kaldırmak yerine çözüm yolu bulmalıydınız. bu telsizler belge ile kullanımaktadır. örnek ilan olarak 6028 - 65553 size iki örnek bunlar bana ait değil ama neden bu ilanlar kaldırılıyor onu öğrenmek istedim. bunları kaldırmak yerine belge kontrolu ile satışa ve alışa izin verebilirdiniz
ayrıca örnek olarak beni alıcı olarak varsayın bir telsiz almak istediğimde aşağıda olan belge yükleme gibi bir sayfa açarsınız ben belgenim fotokopisini buraya yüklerim sizde profilleri kontrol eder ve alışa ve satışa izin verirsiniz olay bu kadar basit bu yaptığınızla hem alıcıları hem satıcıları mağdur etmektesiniz.
Sayın Üyemiz,Öneri ve düşünceleriniz bizim için önemlidir. Tarafımıza iletmiş olduğunuz öneriniz, değerlendirmeye alınmak üzere departman yöneticilerimize iletilmiştir.Sizlerden gelen her türlü eleştiri, yeni fikir, öneri ve projeler daha iyiye ulaşmamıza yardım etmektedir. Gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.Saygılarımızla,
XXXXXX.com Destek Ekibi
yazımda belirttiğim gibi belgelerimizi ibraz ederek alış yaparsak sorun kalmaz bu konu üzerine çalışma yapmanız yeterli bu durumda ne satıcı nede alıcı mağdur olur
Sayın Üyemiz,Tarafımıza iletmiş olduğunuz öneriniz, değerlendirmeye alınmak üzere departman yöneticilerimize iletilmiştir.Saygılarımızla,
XXXXXXX.com Destek Ekibi