Gönderen Konu: PTT APS GÖNDERİYİ ULAŞTIRAMIYOR !!!...  (Okunma sayısı 9742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA3HF

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Murat Anlayan
PTT APS GÖNDERİYİ ULAŞTIRAMIYOR !!!...
« : 14 Aralık 2011, 19:42:34 »
Selamlar;

Öfkemden burnumdan soluyorum derler ya o durumdayım  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

06.12.2011 tarihinde PTT ile ve de üstelik APS ! ( Acele !!! Posta Servisi ) ile belgelerimi müdürlüğe gönderdim. Aradan süre geçti ve bir konudan dolayı evrak gelsin notu o zaman yazalım dedikleri için bugün KEGM 'i aradım. Bize evraklarınız gelmemiş dediler.
Bunun üzerine soluğu PTT 'de aldım. Gişe görevlisi gönderinin hala yolda olduğunu söyleyince müdürün yanına giderek durumu belirttim. Gönderinin işlemlerine ait çıktı alarak gerekli işlemi yapacağını ve yarın beni bilgilendireceğini dile getirdi.

İşlemler ise şöyle;
1.  Kabul Edildi - BALIKESİR(EDREMİT)    06/12/2011 14:37:12
2. Torbaya Eklendi - BALIKESİR(EDREMİT)    06/12/2011 14:48:05                                <<<<< Dikkat 11 dk. Sonra torbalanmış.
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA    08/12/2011 15:27:30
4. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA    08/12/2011 21:37:42
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE    09/12/2011 10:52:34
6. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(BAHÇELİEVLE    14/12/2011 13:41:04                      <<<<<  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Dikkat 5 GÜN Sonra torbalanmış.
7. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAŞAKŞEHIR    14/12/2011 14:06:39

Yani burdan anlaşıldığı üzere benim gönderim 7 gündür İstanbul gezisi yapıyor. Bende gayet sakin nasıl olsa varmıştır diye sorgulama bile yapmamıştım.

Kısaca PTT' yi kınıyorum. Yasal olarak neler yapılır şuan tam olarak bilmiyorum ama siz dostlarıma ve arkadaşlarıma PTT yerine bir başka gönderim metodlarını değerlendirmesi yönünde telkinlerde bulunuyorum. Böyle sorumsuz bir kurum olabilir mi bilmiyorum.
Diyecek çok sözüm var ama tabi burda dile gelmesi mümkün değil.

Başınızı ağrıttığım için özür dilerim ama PTT benim için bitmiştir. Bundan sonra ise nasıl olursa olsun tüm gönderilerim için kargo şirketlerinden birini tercih edeceğim.

73;

Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=2259.0

Çevrimdışı TA2ANI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 2
Ynt: PTT APS GÖNDERİYİ ULAŞTIRAMIYOR !!!...
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2011, 19:56:48 »
Ben PTT'nin aps'sine güvenmeyerek kapıdan kapıya teslim servisi ile göndermiştim geçen dönem. Kapıdan kapıya teslim, gönderinin verildiği yerden alınarak başka hiçbir şube yada birime uğramadan gideceği yere götüren bir sistem (güya). Parası da ona göre alınıyor. Ama benim gönderim de İstanbul içinde 5 günde gitmişti.

Bu yüzden kargo ile göndermekten başka yol tanımam artık.
ANIL YALÇINKAYA - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • İsim Soyisim: FATİH AKSU
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2011, 20:02:58 »
ben de kargoya 10 tl vermiştim. kendime kızıyordum aps neyine yetmiyor diye.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2011, 23:31:51 »
yazılanlara bakılırsa sanırım benim şansım varmış diyorum. çünkü ayın 6 sınde PTT kargo ile evraklarımı gönderdim ve 8 inde teslim edilmiştir dendi. KEGM i aradım ve teyit ettim. evraklarım varmış. bi terslik yaşamadım ama yaşayan arkadaşların sinirlilik durumlarını az çok tahmin edebilirim. umarım herşey yoluna girer.

Çevrimdışı TB5BKI

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 1
  • İsim Soyisim: Ahmet Yıldız
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2011, 23:41:57 »
Ben kendim bi şirketin kargo sorumlusuyum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Aps normal postayla hemen hemen aynı teslim oluyor ..

Ben Mng kargo ile gönderdim 1 gün sonra teslim aldılar . Ayrıca bana Kegm yurtiçi ile gönderdi 1 gün sonra teslim oldu

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2011, 23:43:27 »
hocam belgeler kargo ile mi gönderiliyor?

Çevrimdışı TB2PMH

• Master of Comp. Analyst
  • Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 14
  • Temeli Adalet olan Devletimiz Varola. MASTER
  • İsim Soyisim: Mehmet KİREÇOĞLU
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2011, 11:26:32 »
Herkese merhaba,

Fatih bey selamlar, buna benzer bir sorunda benim başıma geldi evraklarımı aras kargo ile gönderdim, ilk gönderişte kargo ücreti 8.95 çıktı çok vs.dedim tanıdık vardı kargoda, gönderenin adını farklı bir isimde girmiş ve ücret düşmüş, 2.37 e, buna güvenerek hiç aramadım KEGM 'nü kargo takip numarasından girip baktım hala şubede görünüyordu.Aradım sordum florya şubesini, gönderdiğimiz belgeyi hala çıkartmadıklarını ve adresi bulamadıklarını söylediler, çok kızdım.Ankara dağıtım sorumlusunu buldum konuştum.Gönderdiğimiz evraklar resmi evraktır, bugün ulaşmaz ise başınıza iş alacaksınız diye söyleyince, aradığım gün teslim etmişler.

Aşağıda resimde göstermeye çalıştım,aras florya şube, ptt başmüdürlüğü ve atatürk havaalanı arka arkaya, yani bu kadar saçmalık olamaz, evraklar ne kadar çabuk giderse bizler için o kadar iyi, geliş sırasına göre işleme alıyorlar, elden verme ihtimaliniz varsa garanti olsun eldenverin derim ben.Ama imkanınız yoksa benim gibi uğraşırsınız.
İnşallah evraklarınızda bir an önce elinizde olur.Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Saygılar
Master

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti - TRAC Ankara Şube Başkanlığı

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2011, 13:32:05 »
Hayır hocam yanlış anladınız hani bize belgeleri nasıl gönderecekler diye sormuştum. Yani kargo ile mi?

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2011, 13:43:17 »
Yok yanlış anlamadım, bu yazımı Sn:TB3BPS nun yazısına istinaden size de yazmıştım.Bazı kargo şirketleri bulamaıyorlar resimde de belirttim zaten PTT ile ve Aras kargo ile gönderirseniz ATATÜRK havaalanı ile arka arkaya lar.

Sizde neyle gönderirsiniz bilemem, bazen bulamıyorlar adresleri.Ama tabiiki kargoyla da gönderebilirsiniz.Hangi kargoyu tercih edersiniz bilemem.Adres kayıtlarında sistemlerinde ekli olup olmadığını sormayı unutmayın diye dedim.

Saygılar
Master

Çevrimdışı TA3HF

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2011, 13:56:40 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hayır hocam yanlış anladınız hani bize belgeleri nasıl gönderecekler diye sormuştum. Yani kargo ile mi?

Basılan belgeler, toplu olarak PTT ile gönderecekler bildiğim kadarı ile ... Ben belgemi yenilediğimde kargo ile gönderilmesini istemiş; KEGM de kargo ile göndermiş idi lakin şuan yoğun olduklarından sanırım hepsini PTT ile iadeli taahhütlü gönderecekler.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2011, 14:11:42 »
Kusura bakmayın çok özür diliyorum dava dosyalarındaydım, bunaldım biraz haklısınız yanlış anlamışım  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Sn:TB3BPS açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim.Sizde kusura bakmayın Fatih bey.
Bir soruda ben sormak isterim nacizane tahminen ne zaman elimizde olur belgeler acaba? Ocaktan önce elimizde olur mu acaba?

Saygılarımla

Master

Çevrimdışı TA3HF

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2011, 14:16:46 »
Tam olarak bilmiyorum ama önümüzdeki hafta belgeler gönderilmeye başlanacağı yönünde duyumum var.
Fakat büyük ihtimal ile yılbaşından önce gönderilir.

Çevrimdışı TB2PMH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2011, 14:29:07 »
Teşekkür ederim Murat bey.İnşallah fazla geç kalmaz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

73
Master

Çevrimdışı TA8AKS

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2011, 16:56:58 »
Pazartesi belgeler ne alemde diye sorduğumda bi sürü açılmamış posta ve kargo olduğunu hafta sonu aramamı söylemişlerdi. Hafta sonu nasıl oluyor diye düşündüm.

Çevrimdışı TA3HF

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
« Yanıtla #14 : 15 Aralık 2011, 21:16:54 »
Sonunda ulaştırabildiler.

Edremit PTT müdürü, İstanbul (avr) posta dağıtımda bir yetkili (sanırım Md.) ve Başakşehir'deki yetkilinin özenle dikkat ve takibi sonucu akşam saatinde postamı ulaştırabildiler. Sanırım dün Edremit PTT Müdürü Başakşehir'i aramış olmalı ki Başakşehir'deki yetkili dünden beri sizin postanızı özellikle takip ediyoruz, bugün mutlaka teslim edeceğiz demişti. Yani kendi içlerinde de ortalık biraz karıştı sanırım.
Son iki işlemde şu şekilde sonuçlandı;

8. Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AVR)(BAŞAKŞEHIR    15/12/2011 11:09:01
9. Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(BAŞAKŞEHIR            15/12/2011 17:57:51

Burdan okuyamayacaklar belki ama yukarıda belirttiğim yetkili kişiler (görevliler) teşekkürü hak etti.
Yarattığı stres bir yana Mutlu son ile bitti diyelim.

bitti; 73'ler. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter