0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın TB2NJXÖncelikle dosyanın ilgili sitede olmadığını belirteyim. Soruların cevaplanması için yarışma havası içinde olmak çok güzel; ancak "dosya indirme" konusunda bir yarışmaya çağrı ne kadar anlamlı? "Tekrar upload etmeyi düşünmüyorum" sanki biraz itici bir ifade; arkadaşlarımıza bir katkı vermek için harcadığınız emek ve zamana değmesi için bence bu katkıyı kalıcı hale getirmelisiniz.Moderatörlerimiz söz konusu indirme sitesinden dosyaların kısa sürede silinmesi ve erişilmez hale gelmesi konusunda ne düşünürler. "Radyoamatorleri" sitenin uygun bir bölümüne benzer dosyaların upload edimesi mümkün olamıyormu. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.A.Tahir DENGİZ, TA2TANKARA
Sayın TB2NJX,Amatörler için, amatörce emek verip birşeyler üreten ve onların kullanımına sunan arkadaşlarımı eleştirdiğimi ve ifadelerine farklı anlamlar yükleyebileceğimi lütfen düşünmeyiniz. Forumlarda amaç herhangi bir konuda verilen emeğin boşa gitmemesi için daha iyi neler yapılabileceğine dair fikir üretmektir. Bu güne kadar ben kişisel olarak; söz konusu dosya indirme sitesine forum üyeleri tarafından "upload" edilen dökümanların % 80 ine ulaşamadım. Linke tıkladığımda "The following download is not available: ....... " mesajı ile karşılaşıyorum. Şu anda da hala öyle. Yücel Bey'in benden sonra denemesi ve dosyayı indirmesi, hatanın benim tarafımda olabileceğini de gösteriyor.Önceki mesajımda belirtilen "upload" alanı bu site bünyesinde olursa; ve arkadaşlarımız doğrudan bu alana dosya gönderebilirlerse, her seferinde Yücel Bey de diğer siteden buraya aktarma için kaybettiği zamanı kazanmış olur. Tabi ki teknik imkanlar ve bu server buna elveriyor ise.Bu arada Emek verip amatörlerin kullanımına sunduğunuz Flash dosyasını, Yücel beyin belirttiği adresten indirdim. Çok güzel bir eğitim malzemesi ortaya çıkmış. İleride sınava hazırlanacak adaylar adına şimdiden teşekkürler.PDF dosyasının bu "EXE" dosyasına çevrilmesini sağlayan arayüzdeki karakter hataları da giderilebilirse mükemmel bir hale gelebilir. Dosyanın daha kullanışlı ve eğitici olmasını sağlayacak bazı önerilerimiz de olabilir. İlgilenirseniz buradan yazışabiliriz. Tekrar teşekkürler,A.Tahir DENGİZ, TA2TANKARA
MerhabaAmatörlere hayırlı olması dileklerimle ulusal ve işletme sorularının exe ye çevrilmiş halde sunuyorum, umarım faydalı olur.Herkese başarılar.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Metin hocam paylaşımınız için teşekkür. amatör camia için çok faydalı bir çalışma emeğinize sağlık tarih sizide unutmayacaktır.
Başlatan TB4BAA
Başlatan TA3ST
Başlatan TA1TD
Başlatan TA2ASE
Başlatan yılmaz2525