Değerli arkadaşlar YO DX contestinin neticesi açıklandı. Malesef az bir farkla kategorimde dünya birinciliğini kaçırdım. Fakat TA'yı yarışma tarihinde ilkkezde olsa 2. sıraya yerleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.
Yarışmadaki rakibim ukraynalı Alexander P. Korzhov UW1WU kendisini yarışmada puan olarak geçmiş olsamda MLT görüşmelerden gelen extra puanlarla az farkla önüme geçmiştir. Bu duruma düşmemdeki neden malesef kendi ülkemden yarışmaya katılımın neredeyse yok denicek kadar az olmasıdır. Ukraynalı arkadaş bu avantajını slav ülkeleriyle iyi değerlendirdi ve öne geçmeyi başardı.
Younger and Novice kategorisinde yarışmaya katılmak için 29 yaş zorunluluğu vardır ben bu arkadaşın 1979dan beri SWL olarak kart topladığını QRZ.com'daki sayfasından okudum. zaten bu durumda 29 yaşında olması teknik olarak mümkün olamaz. Yarışma juri kuruluna lisans incelemesi yapmasını istiyeceğim. Sonuç her ne olursa olsun herşeyi TA için yaptım. Tüm değerli amatörlerimizi havada görmeye çok ihtiyacımız var bizi yanlız bırakmayın sevgiler 73...
2 TA2AHS AS TA 470 1955 139 271745
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapFinal results - YODX
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=2239.0