Gönderen Konu: SADECE KEGM ADRESİ YETERLİ Mİ? ( TESLİMAT İÇİN) ???  (Okunma sayısı 3356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 7
  • İsim Soyisim: Murat Basel
arkadaşlar öncelikle merhaba. burada ve birkaç forum sayfalarında belge kazanan arkadaşların evraklarının KEGM de nuri bodur yahut faruk çelik gibi kişilere teslim edildiğini bildirir msj aldıklarını duydum(kargo firmalarının attıkları mesajlar). kısacası ben belgemin hazırlanması için gerekli evrakları :''Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü Atatürk Havalimanı E-Kapısı 34630 Sefaköy/İSTANBUL'' adresine gönderdim. yani bir ilgili isim falan yazmadım. acaba evrakalrım doğru yere gider mi? yani sadece adres var. böyle olması gerekiyor diye biliyorum. ptt kargo ile gönderdim. umarım teslim ederler. sizce yaznlış değil değilmi?

Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=2236.0

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 9
  • İsim Soyisim: Hakan Şen
Ynt: SADECE KEGM ADRESİ YETERLİ Mİ? ( TESLİMAT İÇİN) ???
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2011, 13:22:48 »
aynen o şekilde yazdıysanız adresi doğru yere gider merak etmeyin
saygılar
Eski:TA9AHS

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2011, 13:33:13 »
evet aynen bu şekilde yazdım. yani sadece belirli bir isim yok şu şahısa dır diye. sadece KEGM in belirttiği adres. teşekkür ederim cevabınız için. doğru yere gitsinde zaten belgeyi bir hayli bekliyeceğiz sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı TA2NL

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 13
  • Bilgiyi Paylaşmayacaksan, ÖĞRENME !
  • İsim Soyisim: Murat DEMİRTAŞ
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2011, 05:20:54 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
arkadaşlar öncelikle merhaba. burada ve birkaç forum sayfalarında belge kazanan arkadaşların evraklarının KEGM de nuri bodur yahut faruk çelik gibi kişilere teslim edildiğini bildirir msj aldıklarını duydum(kargo firmalarının attıkları mesajlar). kısacası ben belgemin hazırlanması için gerekli evrakları :''Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Telsiz İşletme Müdürlüğü Atatürk Havalimanı E-Kapısı 34630 Sefaköy/İSTANBUL'' adresine gönderdim. yani bir ilgili isim falan yazmadım. acaba evrakalrım doğru yere gider mi? yani sadece adres var. böyle olması gerekiyor diye biliyorum. ptt kargo ile gönderdim. umarım teslim ederler. sizce yaznlış değil değilmi?

Merhaba,

Başka yerlerde yazılan yazılara aldırmayın siz. Biz elimizden geldiğince bilginin doğru olanın vermeye çalışıyoruz. Resmi sitede ne yazıyorsa doğru olanda odur.

Selamlar
Eski:TA1ADM Yeni:TA2NL
www.muratdemirtas.net.tr

Çevrimdışı TA2ANA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 6
  • İsim Soyisim: Nejat ARGADAL
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2011, 12:54:14 »
Adres tamamen doğru, alıcı kişi isminide sonuç sayfasında Nuri bodur olduğu için boş kalmaması için doldurdum. Aynı şekilde MNG kargo Tophane Şubesi tarafından "Nuri beye teslim edilmiştir diye bir SMS gönderdi.

Adresin aynı olduğundan ve kargocuların artık aynı yere taşıdıkları aynı tür kargolardan ötürü problem çıkması artık pek mümkün görülmüyor bence. Tabi Ambara verirseniz, bulmakta zorluk çekebilirler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ((Şakaydı))

Çevrimdışı TB2PMB

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2011, 14:20:22 »
Murat abi ve northwolf, cevaplarınız için sağolun. bi tedirginlik vardı içimde ama artık yok. demekki doğru yere ulaştı. hayırlısıyla bide geleceği günler gelse.

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
SINAVA GİRMEK İÇİN SADECE SINAV GİRİŞ BELGESİ YETERLİ Mİ ?

Başlatan alpilter

15 Yanıt
7849 Gösterim
Son İleti 25 Mayıs 2014, 21:30:24
Gönderen: thusem
xx
Sadece rx(dinleme için) hf multiband tel anten tavsiyesi!

Başlatan Swlsakarya

2 Yanıt
1496 Gösterim
Son İleti 05 Şubat 2021, 14:10:00
Gönderen: Swlsakarya
xx
President Lincoln, Sadece CB'de mi çalışır?

Başlatan TA3TT

6 Yanıt
7825 Gösterim
Son İleti 08 Haziran 2012, 00:23:40
Gönderen: TA3TT
xx
FM/AM yada sadece FM halk bandı telsiz istiyorum izmirdeyim

Başlatan TA3IHU

1 Yanıt
4574 Gösterim
Son İleti 23 Ekim 2013, 09:16:29
Gönderen: TA3V