0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnternetten başvuru yaptım yani elimde giriş belgesi diye bir şey yok fakat bankadan aldığım dekont var. bu dekontla girebilirim değil mi?
benım bırde önerım var.. sınav yerındekı ve sınav yolunda olan arkadaslar ortak sımplex frekans olarak 145.500 veya uygun görulen bır frekansta ortak bir yerden haberleşme sağlanması acısından faydalı olur düşüncesindeyım
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbenım bırde önerım var.. sınav yerındekı ve sınav yolunda olan arkadaslar ortak sımplex frekans olarak 145.500 veya uygun görulen bır frekansta ortak bir yerden haberleşme sağlanması acısından faydalı olur düşüncesindeyımhocam merhabalar,lisansımız olmadan mı konuşacağız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbenım bırde önerım var.. sınav yerındekı ve sınav yolunda olan arkadaslar ortak sımplex frekans olarak 145.500 veya uygun görulen bır frekansta ortak bir yerden haberleşme sağlanması acısından faydalı olur düşüncesindeyımhocam merhabalar,lisansımız olmadan mı konuşacağız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ?sn:kubilay T sizin de espiri yaptıgınız gibi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap eger amatörseniz sorun yok ama lisans yok ise Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
kubilay kardeşim başarılar şimdiden umarım seni kırıcı birşeyler paylaşmamışımdır sorun yok inşallah kzanırsınız.kısmetse siz amartör adayı arkadaşları desteklemek amacıyla ben ve arkadaşlarımız orada olacagız.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapkubilay kardeşim başarılar şimdiden umarım seni kırıcı birşeyler paylaşmamışımdır sorun yok inşallah kzanırsınız.kısmetse siz amartör adayı arkadaşları desteklemek amacıyla ben ve arkadaşlarımız orada olacagız.yok abi olur mu öyle şey ne kırması,esprileştik şurda Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapmayıs sınavına girememiştim haftaiçi olmasından dolayı bu sefer halledeceğiz gibi,görüşmez üzere abi,73'ler
ooo mumhane cd bu yaz baya elektrik arızası oldu o bulgede elektrikle ilgili sıkıntın olursa bende yardımcı olurum, pazargunu sınav yerine geldimmi tel acarım
biz 145.225 simplex ve 145.625 röle de olacağız.73
Başlatan TA2NL
Başlatan TA2ILN
Başlatan arda3231
Başlatan TA1IHE
Başlatan TA3V