0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın amd4;Sanıyorum T.C vatandaşı olmamız paralelliğinde beni sizden ayırd eden özelliğim budur! (Siz müracaatta bulunmadınız ama, kesin haklı olduğum düşüncesiyle, ben bulunmuştum da başka türlü teknik bir kazaya kurban gitti)Kıtı Emniyeti genel müdürlüğüne ilk telefon ettiğimde, bu durumda olan kişiler için bir çalışma yapılıyor demişlerdi. Bu talebi dilekçe ile yaptığımızda hakkınız yok dediler, işi pişkinliğe vurdular.Bunun dışında, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yeni çıkan yönetmelikte, bu durumda olan kişiler hakkında hiç bir beyanatta bulunmamış, yasaları açıkça ihlal ederek suç işlemiş, A sınıfı Mors ikmal şeklinde sınav kazananların kazanılmış haklarını gasp etmiştir. Bu da yetmemiş, 2009 yılından sonra çıkan yeni yasadan sonra gerekli olan periyodik zamanda da sınavı yapmamış ve bir çok kişiyi mağdur etmiştir. Ben de 6 ay boyunca Mors çalışmıştım. Siz zati aliniz de herhangi bir yasal girişimde bulunmamış olmakla devletimizin çok sevgili bir birimine saygıda kusur etmek istememişsiniz galiba? İletişim kurabilsetdik, kazara birbirimize yardımcı olurduk.T.C devleti, kapitalist bir devlet olma yolunda ilerliyor ve her şey artık para! Yine de onların parayla satıl alınmayacak şeyler olduklarını bilmelidirler. Bu mücadele sadece benimle olmaz. Herkesle olur, birlikte olur. Sevgili devletimiz, Radyo amatörlüğünü Lüx karegorisinde değerlendiriyor galiba! 40 T. L sınav ücreti yanında bir de +50 T. ödememiz gerekiyor. 90 Milyon lira + 40 Milyon da sınav yerine gidip dönmeniz gerekiyor! 130 Milyon Lira. Türkiyede hangi sınav için bu kadar para ödeniyor? Yapılan iş nedir? Gerektiği yerde svil kurtarma kapsamına giren kamuyararına bir faaliyet yanılmıyorsam! Dürücü belgesini değiştirmek için ne kadarv ödeniyor? Her neyse, belgeyi aldıktan sonra, Golf oynamaya devam ederiz!2 TL gibi bir rakamdan 90 TL ye çıkan lüx bir tüketim için benim verebileceğim para yok! Ben Amatör telsizci değil, Radyo Amatörü'yüm. evimin balkonundan uzaya CW göndermem için, 50 milyon TL bir masrafım olur.
Başlatan TA3HS
Başlatan TA4KME
Başlatan TA3AAA
Başlatan TA3BQ