Süper abi yaa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBende geçen gün buna benzer bi durum yaşadım. Benimde sabit istasyonum yok. El cihazımla röleye girmek üzereyken farkettimki; Ben mandala bastığımda yaklaşık 2-3 mt. yakınımda olan tv'de "sinyal yok" uyarısı verdi, mandalı bırakınca tekrar yayın düzeldi : )
Sonra farkettim ki buna uydu cihazından dolayı oluyordu. Merak edip, eski sistem damlara kurduğumuz T anten ile görüntü alan bir tv yanında mandala bastığımda sadece tv hoperlöründen çok küçük bir çıt sesi geldi.
Geçenlerde birşey daha farkettim. Bunun neden olduğunu açıklayabilirseniz memnun olurum, kafama takıldı çünkü. Benim teknik tecrübem olmadığı için açıklayamıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBilgisayarın başında yazışma sırasında el cihazımı açtım ve o anki duyuşmayı dinliyordum o sıra bir şey dikkatimi çekti. Ben klavyede her bir tuşa basışımda el cihazımın hoperlöründen çok küçük şiddetde cıt cıt diye ses geliyor : )
Benim klavyede bastığım tuşlardan ne şekilde etkileniyor anlamadım. Mausede olmuyor : )
73