0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başkasına tenkit ettiğin şeyi kendinde yapmayacaksın. Acil durum haberleşmesi bizim işimiz değil de hemde acil durum çalışmasına katıl. Sonra adama sorarlar amatörmüsün afet habercisimisin diye
Merhaba.Bu makale ve yazılar tamamen TRAC ' küçük düşürmek için yazılmıştır.Hepimiz aynı gemideyiz fakat bu tür yazılar gemiyi batırıyor.Boşuna TRAC ı karalamak yıpratmak için uğraşmayın başaramayacaksınız.Sadece amatörlüğe zarar veriyorsunuz.Bu başlığı atanlar kendileri daha geçen hafta afet haberleşme tatbikatına katıldı Bursada.Haber linkte ayrıca resimleri ile birlikte Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sormak lazım şimdi siz amatör telsizcimi yoksa afet haberleşmecisimisiniz?Geçen haftaki çalışmadan bir kare. Arkada beyaz montlu TA3CYResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
AlıntıYORUMSUZ KALMAK SADECE YAŞANANLARA ÇANAK TUTMAK OLUR.BU DURUMA NE ZAMAN BİRİLERİ DUR DİYECEK?"AMATÖR TELSİZCİLİK YAPALIM ARKADAŞLAR" ACİL DURUM MUHABERESİ BİZİM İŞİMİZ DEĞİL...Tepkim ve yazılarım başlık ve en üsteki mesaj içindir.Facebook ve diğer tüm sayfalarda her gazeteyi ayrı bir manşet yazmak marifet değildir. Başkasına tenkit ettiğin şeyi kendinde yapmayacaksın. Acil durum haberleşmesi bizim işimiz değil de hemde acil durum çalışmasına katıl. Sonra adama sorarlar amatörmüsün afet habercisimisin diye
YORUMSUZ KALMAK SADECE YAŞANANLARA ÇANAK TUTMAK OLUR.BU DURUMA NE ZAMAN BİRİLERİ DUR DİYECEK?"AMATÖR TELSİZCİLİK YAPALIM ARKADAŞLAR" ACİL DURUM MUHABERESİ BİZİM İŞİMİZ DEĞİL...
TA1ABGAli Rıza bey doğrudur, ben arada kalmayayım diye yazdım. çünkü bu konuda taraf değilim. Ben bütün amatör telsizcilerin Atilla Abimizin deyimiyle aynı gemide olduğunu düşünüyorum. bunu ifade etmek istedim. Eğer böyle bir durum varsa hazır durumda bekleyelim, kurumlara yardımcı olalım. Unutmayalım ki biz gönüllüyüz. 73
Başlatan TA1HZ
Başlatan TA3DP
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2UI
Başlatan TB4BRL