0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman beyBahsettiginiz gibi bir durum soz konusu degil. Evet her dersin kodu var, The European Credit Transfer System (ECTS) sistemine gore bizde derslerimize kredi veriyoruz ve iceriklerini hazirliyoruz. Ancak dersleri bir standarda gore belirleme durumu soz konusu degil.Ders acilmasi su sekilde olur.Bolum/program teklif eder. Fakulte/yuksekokul kurulunda gorusulur, kabul veya reddedilir. Rektorluge arz edilir. Bolum teklif ederken, yonetimce gunumuz sartlarina uymasi tavsiye edilir. Yoksa bize dayatilan bir durum yok. Ben 20 yildir universitede calisiyorum, fakulte kurulu uyesiyim, boyle bir uygulama ile karsilasmadim. Temel dersler vardir, onun haricinde dersleri belirlemek bolum/programa birakilir.Umarim konuya yeterli aciklik getirmisimdir.SelamlarBarisTA3FB
slm özgür hocam,bu dersi kaldıranların muhakkak bir çıkarları var diye düşünüyorum ! aksi taktirde yıllarca devam eden ders ,nasıl olurdabir anda kalkabilir? ben bunda bir artniyet muhakkak ararım, demekki bazıların zoruna gitmiş...aslında iyiye dair bu ülkede ne yapılıyorsa gelir birileri çomak sokar ve bozarlar, gerçekten utanç duyulacak birşey.bu konuya ençok üzülenlerden biride ben oldum,her sene meslek lisesi bana stajer öğrenci gönderir ve mümkün oldu karadar öğrencileri amatörlük adına aşılar ve sizin dersinize yollardım ve sizin sınıfınızdan gönderdiğim stajerlerim ,mezun olmuştur,isimlerini vermeye gerek yok şimdi çoğu A sınıfı amatörler oldular........73'ler sayın hocam
Özgür Hocam , Oncelikle merhaba , ... Özgür Hocam, şunu söylemek isterim ki ben şahsım adına elimden gelen hertur yardımı yapmak isterim. Ancak bizlerin size nasıl yardımcı olabilecegimiz konusunda sizin yol gösterici olmanız gerekmektedir.
Başlatan TA2KB
Başlatan TA1HZ
Başlatan TA3V
Başlatan TB9COP
Başlatan TA3DP