UI-VIEW32 programının bilgisayardan herhangi bir aprs modem olmadan çalıştırılaması konusunda ufak bir çalışma yapıyorum, yetiştirebildiğim sürece buradan programın indirilmesinden itibaren çalıştırılması ve ufak kullanım tüyolarını elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.
Öncelikli olarak programı birçok sitede bulabilirsiniz. Linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap adreslerinden indirebilirsiniz.
Kurulum ve Kayıt: 1. Programı indirdikten sonra direk olarak programı çalıştırınız. Normal olarak kurulumun yapılması için gelen bütün seçeneklere next diyerel geçiniz. son olarak programın çalıştırılmasını isteyip istemediğinizi sorucak.
2. Programı çalıştırdığınızda size kayıt ile ilgili olarak bir uyarı vericek.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 3. Programın sadece kayıtlı kullanıcılar için kullanılabileceğini ve daha önce almış oldupumuz kayıt numaralarını sorucak.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 4. Bu pencereyi cancel tuşuna basarak kapatabiliriz. Kayıt numaramız olmadığı için kayıt işlemine başlayabiliriz. Bunun için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap sitesine gidiyoruz. Ana sayfanın az alt taraflarında aşağıda resimde kırmızı kutu içine aldığım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap üzerine tıklıyoruz.
Üye Ol ya da
Giriş Yap5. Yine a.ılan sitede aşağıda verdiğim şekilde ( tabi farklı bir dil biliyorsanız diğer bayraklara tıklayabilirsiniz ben ingilizce biliyorum sadece) İngiliz bayrağının üzerine tıklayarak diğer sayfaya geçiyoruz.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 6. Açılan sayfada callsign yazan yere çağrı işaretinizi first&last name yazan yere adınızı ve soyadınızı yazarak register ui-view32 tuluna basıyoruz.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 7. Karşınıza 36 saat içerisinde başvurunuzun onaylanacağına dair bir not gelicektir. Dikkat ettiyseniz herhangi bir eposta yada iletişim bilgisi girmedik, kayıt bilgileri nasıl gelicek diye merak ediyorsanız yıkarıda verdiğim bütün işlemleri aynen yaparak sadece en son safhada "PREVIOUSLY REGISTERED" kısmına tıklayarak başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
Örnek olarak ben daha önce başvuru yaptığımdan benim bilgilerin direk geliyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 8. Tekrar programı çalıştırdığımızda yien kayıt uyarısı çıkıcak ve bu sefer yukarıdaki gibi gelen bilgilerinizi kutulara girdiğinizde program açılmış olacaktır.
Üye Ol ya da
Giriş Yap programın ayarlarını diğer mesajda devam edeceğim.
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=1817.0