0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nihat Bey,Siteyi incelediğimde, amatörler için çok faydalı çalışmalara imza atmış bir üstad olarak, hemen hemen her platformda sizi görüyorum. Hem genel bilginiz, teknik bilginiz hem de eliniz de oldukça maharetli. Elinize sağlık. Biliyorsunuz ben de yeni sabit bir cihaz alabildim. Ancak UHF ve VHF antene ihtiyacım var. Acaba ben de haddimi aşmıyor isem, sizden bu antenden isteyebilir miyim ? Tabii ki malzeme ve diğer masrafları karşılamak şartıyla.Şimdiden teşekkür ederim.SaygılarımlaS.Deniz Gezensoy
sayın nihat bey, dediğiniz tarzdaki swr metre bulmak güç olsa gerek, bulsakta millet aşırı para istiyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 73
Nihat Bey,Teknik arkadaşlarımla yagi anteni atölye de sizin anlattığınız şekilde biz kendimiz yapmaya karar verdik. Önümüzdeki hafta sanırım başlayacağız. Yardım gerekirse size danışırız. Başaramazsak ya da ölçüler ve swr tutmaz ise sizden bir tane rica ederiz.Tekrar teşekkür ederim.Saygılarımla
sonunda bir swr metrem oldu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap alamanyadan sx400 model bir swr metre aldık, şubat ayının ilk haftası gelecek. bol bol ölçerim artık hehehe Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sayın TA2IKY ,swr metre hayırlı olsun. güle güle kullanın.73.Gününüz Aydin Olsun.
bu arada 12mm lik alimilyum boru bulamadım, nerden temin ettiniz siz ? 1 antenlik gönderme şansınız varmıdır ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbu arada 12mm lik alimilyum boru bulamadım, nerden temin ettiniz siz ? 1 antenlik gönderme şansınız varmıdır ?Kadir Bey, selam istanbul imes'e yolunuz dusuyor mu bilmiyorum bu noktada 2 ayri firmadan tedarik edilebiliyor. Lakin yolunuz dusmuyorsa ihtiyac duydugunuz miktari belirtin buradan kargo ile gonderelim. Simdiden kolay gelsin, 73Not :Adres bilginizi ozelden mesaj atarsiniz .
Başlatan TA2IKY
Başlatan TA3AMH
Başlatan TA3DN
Başlatan TA3HS