0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Hocam Umarım pazar günü girdiğim sınavda başarılı olurum ve en kısa sürede bir SWR + POWER metre temin edeceğim. Sizlerle burada tanışmak ve yorumlarınızı almak çok güzel oldu ve gerçekten tanışmış olmaktan dolayı mutluyum...
Kendi eleltronik bilgim yetersiz kalabilir ama babamın yardımı ile başarabileceğimi düşünüyorum. kaan.caliskan@hotmail.com.tr adresine gönderebilirseniz çok sevinirim. 73
selam,yani diyorsunki, boomu 20cm fazladan kes, antenin arka kısmında 20cm kalsın orayada boruya tutturacağımız kelepçeden tak, sonra çatıdaki boruya tak diyorsun, yoksa ben mi yanlış anlıyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap73
heeeee valla güzel soruda,işin başında daha ne cihaz alacağına karar vermemişken anten de karar kılmamışken alacağın KL-500 linerle UHF VHF de görüşme yapmaya kalkmassın iyişallah.Hiç denemedim ama 1000W diyelim bizim değerlerimiz ve belgemize göre çıkışlarımız belli sen gönlüne göre iyi bir istasyon kurarsın iyişallah gerisi tefarruat boşver waatı matı
selam,nihat bey, buradaki bilgiler doğrultusunda verilen şemaya uygun olarak, 9 elemanlı yagimi dün gece bitirmiş bulunmaktayım, yalovada 12mm boru bulamadığım için Radiator olanıda 10mm'lik borudan kullandım.elimde swr metrem olmadığı için swr lerine bakamadım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapönceki günde 5 elemanlısını bitirmiştim, bunu 8mm'lik borudan yaptım.Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapyapacak arkadaşlara başarılar dilerim.73
Başlatan TA2IKY
Başlatan TA3AMH
Başlatan TA3DN
Başlatan TA3HS