evett. zurnanın zırt dedıgı yere geldık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapdb ve watt hesaplayabılmem ıcın log10 fonksıyonunu kullanmam gerekıyor buda 18 serisi picler ile yapılabiliyor ve benım elımde 18 serisi pic yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yappic almak ıcın karakoye gıdınceye kadar swr rakamını seyretmeye devam lcd den Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapyardım konusunda elbette herseye acıgım muhtemelen bır setrslık cıkmazsa ben bu devreyı bu hafta guzel bır kutu ıcıne koyarım gıbı gelıyor. uzun dayanamam Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapgercı bırde kotu huyum var swr yı gordum ya heyecan azalır bende bır sure sonra ınsallah cabucak sonlanır projede bırılerının ısıne yarar.
baskı devreyı kalay kaplama olayına gelınce. bu baskı devre ıstedıgım kadar kalıtelı olmadı fılm cıktısı alıp yaptıgım zaman super olucak. onları kaplamayı dusunuyorum zaten. Ancak bu sıcakta fılm ıcın dısarı cıkmayı gozum yemedı acıkcası. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap