0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap24 Temmuz Pazar günü, RAMAD'ın yerleşkesinin açılışı, piknik ve amatör arazi çalışması için Bursa'ya gelemeyen ancak bu konuda halisane duygu ve dileklerini dile getiren;Sayın Melih SÖZEN'e (TA2ASO),Sayın Ahmet ÖZER'e (TA2AOZ),Sayın Murat DEMİRTAŞ'a (TB1CMD)Çok teşekkür ederiz.Bizim de, gelecek sağlıklı günlerimizde, Türkiye'nin herhangi bir yerinde, bireysel, grup veya dernek olarak amatör telsizcilik konularında karadan görüşmek, paylaşımlarda ve faaliyetlerde bulunmakiçten dileğimizdir.Selamlar ...Radyo Amatörleri DerneğiYönetim KuruluBu bilgiyi tekzip ediniz lütfen Ramazan Bey, Bizim (TA1API ve TB1CMD) katılmayacağımızı yazmışsınız. Oysa ki bir oradaydık, TA1API, TA1ABC ve ben TB1CMD orada bizi gören bir sürü şahidimizde var isterseniz.Selamlar.
24 Temmuz Pazar günü, RAMAD'ın yerleşkesinin açılışı, piknik ve amatör arazi çalışması için Bursa'ya gelemeyen ancak bu konuda halisane duygu ve dileklerini dile getiren;Sayın Melih SÖZEN'e (TA2ASO),Sayın Ahmet ÖZER'e (TA2AOZ),Sayın Murat DEMİRTAŞ'a (TB1CMD)Çok teşekkür ederiz.Bizim de, gelecek sağlıklı günlerimizde, Türkiye'nin herhangi bir yerinde, bireysel, grup veya dernek olarak amatör telsizcilik konularında karadan görüşmek, paylaşımlarda ve faaliyetlerde bulunmakiçten dileğimizdir.Selamlar ...Radyo Amatörleri DerneğiYönetim Kurulu
Başlatan TA3V
Başlatan TA2AEC
Başlatan TA2NL
Başlatan TA3DP