Selam tekrardan,
Arkadaşlar ve abilerim,şimdi Bursa da bizlere ev sahipliği yapacak arkadaş ve abilerimiz bu buluşmanın daha güzel ve verimli geçebilmesi için bizlerde bir çalışma içersindeyiz.Sizlere güzel bir gün geçirmek isteriz ayrıca bu konu böle gelişince cevre illerdende gelecek arkadaşlarda konuya vakıf olmakla birlikte gelmek istiyorlar derler.Bu konum içersinde geliş saatinizi ne kadar erken ve dönüş saatinizide ne kadar geç yaparsanız çok güzel olacak derler.
Ben şöyle derim;bizim sorunuz iki şekilde olacak 1- karşı taraftan yani Avrupa yakasından gelecek arkadaşları ben Kadıköy rıhtımı yani vapur iskelesinden alabilirim veya ortak bir yer belirleyelim ordan alayım ama ne kadar erken gelinebilir? 2- Akşam dönüşte malum ertesi gün mesai var bizler en geç ne kadar zaman içersinde İstanbulda olabiliriz (özellikle tekrardan karşıya gidecekler için )? bunu tesbit edebilirsek çok iyi olacakki bizde ona göre evsahiplerine bir bilgi verebilelim.
Karşıdan gelecekleri Kadıköy vapur iskelesinden alacağımızı var sayarsak 06:00 gibi olunabilirmi?olur ise güzegah E-5 üzeri Kadıköy-Bostancı-Kartal(3kişi)-Pendik(1kişi)-Gebze(1kişi)-TEM İzmit-Karamürsel(1kişi)-Bursa şeklinde olacaktır.Varış saatimiz 09:30 - 10:00 gibi olur.
Dönüşümüzde; Uludağa çıkılacak olursa ordan Bursa merkezine iniş trafik yoğunluğundan 1,5-2 saati alabilir Bursadan da dönüş geliş gibi aynı istikameti takip edeceğiz.
Yorumlarınızı bekliyorum ki ona göre evsahibi arkadaş abilere bilgi verebilelim.
Şu anda :1- TA2AMT (mahmut bey)2-Ali bey 3-TA2AT(bülent bey)4-TA1ATD(tezcan bey)5-TB1BHG(Gökhan bey)6-TB2BBK(Bilal bey)7-TB2MPE(mustafa bey)8-TB2NFY(Aziz bey)9-Cüneyt bey 10-TB2NRD( imdat bey) 11-TA2AIA(İsmal bey) 12-TB2BMA(Melih bey)13-TA2ABD(Kadir bey) geleceklerini beyan etmişlerdir.4 kişil daha yerimiz mevcuttur.
TA2ANS Nİhat tel :0532 2460843 bu telefondan bana ulaşabilirsiniz.