Bu günlerde Giresun amatör telsizcilerine bazı TRAC Genel Merkez üyeleri olan kişiler tarafından saldırılar başladı. Şunu anlamak mümkün değil... Amacınız nedir? Kişiliğinize bakın ve GiTRAD-TRAC üyelerine "Sen Ömer'den yana mısın, yoksa Ali'den yana mısın" sorularını soranlara soruyorum... Size ne kardeşim, siz kimsiniz, geçmişiniz ne, amatörlüğe kin ve nefretten başka katkılarınız ne de bu soruları soruyorsunuz? Ayıptır, bu davranışlar insanlık adına bir rezalettir. Kongreleri takip ediyorum bunu yapan yakın il şubelerine gidip, soruyu ve amaçlarını yüzlerine karşı soracağım. Beni bir çizgiden çıkartırsanız, hepiniz hakkında dava açar, şahitlerle gider, belgelerinizi bile iptal ettiririm. Siz amatörün A sını bilmezken ben yüzlerce amatör telsizci yetiştirdim. Susuyorsam efendiliğimdendir, korktuğumdan değil, amatör telsizciliğe zarar vermek istemiyorum. Sayın Aziz Bey GİTRAD üyelerine olağanüstü haller hariç cevap verilmeyecek diye şubelerine el altından haberler gönderiyormuş. Hain amatörler yazısı elimde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Bakanlığa bu konu ile ilgili yazımı hazırlıyorum. Tekrar ediyorum GİTRAD çok büyüyecek, çok çalışacak ve baskılara asla ve asla boyun bükmeyecektir. TA7EA İsmail AYDIN bunu demişse herkes önce bir düşünsün ki şu anda emekli bir kişiyim, zamanım çok. Giresun amatör telsizcileri olarak bilmenizi istediğim şudur:Bizde oluşum yoktur, dernekler amatör telsizcilerin sıçrama tahtasıdır. Tüm amatör telsizciler bizim kardeşimiz ve arkadaşımızdır. Ve Giresun amatörlerinin birlik ve beraberliğini hiç bir güç bozamayacaktır. Ne kadar baskı yaparsanız yapın. Çünkü biz Giresunlular bu yola birçok olumsuzluk ve çile ile beraber çıktık. 5 role ve diğer sistemlerimize TRAC Genel Merkezinin hiç bir katkısı yoktur. Aziz Bey iyi bilir, zamanında benim dönemimde Genel Merkeze aidatını ödeyen illerin başında gelirdik. Ve yine de çok güçlüyüz. Sadece bir işarete bakar TRAC Giresun Şubesinin kapanması. Onun için lütfen yerinizde oturun önce insanlığı hedef alan ve saygı duyan Giresun ili amatör telsizcilerine sizin yapamadığınızı yaptığından dolayı teşekkür edin ve örnek bu davranışı örnek alın. Biz kimseye kötü olun demiyoruz ve tüm amatör telsiz dernek ve üyelerini ayırt etmeden seviyoruz. Sizin düşünceleriniz, ön yargılarınız sizin basit düşüncelerinizin bir ürünüdür diyor tüm amatör telsizcilere saygılar sunuyorum... 73. TA7EA İsmail AYDIN
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=1439.0