0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu akşam 6 da e sınava girdim bir saat sonra sonuçlar çıktı, 92 puan aldım, yeni sistemde tüm evraklar e mail ile gönderilecekmiş ve çağrı işareti e belge olarak alınabilecek ayrıca ücretlerde değişti sınavdan sonra kegm ödeme açıyor şuan 91₺ kart ücreti (sınav ücreti 115₺) işlemleri tamamladığımda konuyu ayrıntılı yazacağım tekrar73
S.A.Çok uzun yıllardır beklediğim ve nerdeyse ümidimi kaybettiğim hobim için final.Bu gün imtihana girdim 98 puan almışım.İmtihana girecek arkadaşlara başarılar dilerim
Kegm de gözükmüyor. Ben geçen hafta perşembe akşam girdim 86 aldım. Pazartesi mail geldi belge ücretini Kegm sayfasında borç sorgulamadan görüp kredi kartıyla öde diye. Bende ödemeyi yaptım ve aynı gün belgelerimi kargo ile gönderdim. Dün akşam ulaştı. Çağrı işaretimin verilmesini bekliyorum.
24.11.2020 Tarihindeki sınavdan 92 aldım e-sınav meb sitesinden hemen puanlar yayınlanıyor. 24 saat içerisinde KEGM sitesinde e-işlemlerde telsiz borcu olarak 91,24 TL gözüktü. Sitede bir sıkıntı var kart ile ödeme yapılamıyor ben mobil bankacılık ile ödedim. Başvuru yapacak arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla yazıyorum. Başvuru dilekçemizi amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr adresine mi mail atıyoruz bunu kimse yazmamış ?? birde sadece dilekçe göndermek yetiyor mu ? Başka vesika istiyorlar mı ?İyi akşamlar, 73
Tüm Amatör arkadaşlara selamlar14.10.2020 Tarihinde sınava girerek A belgesi almaya hak kazandım.Süreci arkadaşlara kısaca anlatmak istiyorum. Sınavı kazandığınızı öğrendikten sonra bir şey yapmanıza gerek yok.Belli aralıklarla Kıyı emniyetinin e-işlemler başlığından borç sorgulaması yapacaksınız.Borç görünmeden ve ödeme yapmadan hiçbir işlemi başlatamazsınız.Borcunuz orada göründüğünde borcu ya kıyı emniyeti online ödeme adımından yada vakıflar bankası aracılığı ile ödeyeceksiniz.Ödeme yapıldıktan sonra kıyı emniyeti e-işlemler bölümünden örneğini indireceğiniz dilekçeyi gerekli bilgileri yazıp imzaladıktan sonra taratıp mail ortamında kıyı emniyetine amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr bukadar.Belirli aralıklarla e-devlet e girip kıyı emniyeti bölümünde Amatör telsiz belgesi oluştur bölümünü kontrol edin, orada belgeniz oluştuğunu gördüğünüz anda belgeyi A4 formatında bastırın.çağrı işaretiniz verilmiş ve artık Basılı kimliğin gönderilmesini bekleyin.Sınava girdiğim ve çağrı işaretimin verildiği zaman aralığı toplam12 gün.tüm arkadaşlara 73
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2ITJ
Başlatan TA5YY
Başlatan TA3ATA
Başlatan TB2DKG