Öncelikle sınavlarda başarılı olup amatör telsizcilik belgesi almayı hak edenleri kutluyorum.
Bilgilerine bilgi ekleyerek bir sonraki sınavda başarılı olacak veya sınıf yükselteceklere de kalıcı bilgilerle beraber sorulara da tekrar çalışmalarını diliyorum.
Biliyorsunuz amatör telsizcilik belgelesi düzenlenmesi ve yenilenmesi ile ilgili usul ve esaslar, Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği'nin 19'uncu maddesinde düzenlenmiştir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Ancak, müracaat dilekçesi ve eklerini gönermeden önce Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Telsiz İşletme Müdürlüğü, amatör telsizcilik işlemleri kısmına telefon ( 0212 580 9898 / 133) ederek, T.C. kimlik numarasını bildirip 50.-TL olan belge düzenleme ücretini Vakıflar Bankası şubelerinden birine ödeme yapabilmek için tahakkuk işlemi yaptırılması gerekmektedir.
Daha sonra aşağıdaki veya bu paralelde düzenlenecek dilekçe, ekleriyle birlikte gönderilecektir.
Selamlar . . .
IBAN KODU: (Vakıflar Bankası Sefaköy Şb.) TR840001500158007293410679
Posta İle Yapılacak Başvurular İçin Adres:
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
Telsiz İşletme Müdürlüğü
Atatürk Havalimanı E-Kapısı
34630 Sefaköy/İSTANBUL
KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TELSİZ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE
İSTANBUL
Müdürlüğünüz tarafından …/…/ 2010 tarihinde. ............... ilinde yapılan amatör telsizcilik sınavında “…” sınıfını kazandığım duyuruldu.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ünce 3 Şubat 2010 tarih, 27482 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği usul ve esaslarına göre dilekçemdeki bilgiler ve ilişikte sunduğum belgelere dayanılarak Amatör Telsizcilik Belgemin düzenlenmesini talep ediyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaram : ……………………..
Amatör Telsizcilik Belgesi almama engel olacak herhangi bir sabıka kaydımın olmadığını beyan ediyorum.
Gereğine müsaadelerinizi saygılarımla arz ederim. …. / …. / 2011
( İ m z a )
( A d ı S o y a d ı )
A D R E S :
İ k a m e t :
(Mutlaka doğru olarak yazılacak)
T e l :
Cep Tel:
e-mail :
EK’ler :
1- Belge ücret dekontu.
2- Bir adet vesikalık fotoğraf. (Son altı ay içerisinde çekilmiş.)