0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar peki evrakları ne ile gönderiyoruz kargo ile göndersek oluyor mu yada bizim gidip elden mi teslim etmemiz gerekiyor bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Acaba kaç günde gelir ?
Evet gördüğüm kadarı ile herkes belgelerini yolladı.Şimdi amatör telsiz ehliyetim ne zaman gelecek derdinde :=)Bu konuyu aşağıdaki linkten takip ediyoruzLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
96 ile A sınıfı kazandım, IEEE okuduğum için teknik sorular çerezdi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Şimdi kafamda deli sorular, -Belge Ne zaman gelir acaba ?, -Hangi çağrı işaretini verirler,istediğimi çağrı işareti verirler mi?,-Hangi telsizi alsam acaba Wouxun uv1p, uv6p, uv8d, yada Baofeng'lerden biri ? yurtiçinden mi yurt dışından mı... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhabalar öncelikle tebrikler Cihaz olarak önerim wouxun uv1p ilk aşamada en ideali Çağrı işareti olarakta istediğiniz bi çağrı işareti varsa KEGM online sayfasından sorgulatıp eğer boşsa evrakların içine ufak bi not düşerek alabilirsiniz
TA1IER .......... TA5LSE kasım 2015 te aldım çağrı kodumu lisansımı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 73 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Değerli arkadaşlar, 2017/2 sınavında belge almaya hak kazandım, evraklarımı hazırlamaya başlıyorum. Sarı ile işaretli belge tam olarak nasıl? E-devlet üzerinde alınıyor mu ?SevgilerBurak ArlıAdınıza Amatör Telsizcilik Belgesi düzenlenebilmesi için; • Yazılı başvuru. Örnek Dilekçe İçin Tıklayınız. • Son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf• T.C Kimlik numarası yazılı beyanı• Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyanı• Amatör telsizcilik belge ücretini yatırmak için; Herhangi bir Vakıflar Bankası şubesine, TC kimlik numarasını belirterek ücretin yatırılması.• 18 Yaşından küçük olanlarda veli yada vasi oluru • İrtibat telefonu ile İkamet adresi beyanı gerekmektedir• Eski belgesi olan amatör telsizciler belgesini kuruma iade etmek zorundadır.
Vakıfbank'a yatırılacak olan belge ücret için KEGM aramaya gerek var mı ? Sınavı dün verdik bugün bankaya gidip tc verip yatırabiliyor muyuz ? yoksa önce kendimizi borçlandırmamız mı gerekiyor ?73
Merhaba,ben az önce Vakıfbankası'na uğradım. TC numarası ile borç bulamadıklarından dolayı işlem yapamadım. Öğleden sonra Kıyı Emniyetini arayacağım konu ile ilgili.Burak
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2ITJ
Başlatan TA5YY
Başlatan TA3ATA
Başlatan TB2DKG