0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adınıza Amatör Telsizcilik Belgesi düzenlenebilmesi için;# Yazılı başvuru# Bir adet vesikalık fotoğraf# T.C Kimlik numarası yazılı beyanı# Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyanı# Amatör telsizcilik belge ücretini yatırmak için; KEGM Telsiz İşletme müdürlüğü ile irtibat kurulması ( telefon, faks. e mail, posta ) alınacak kayıt numarası ile herhangi bir Vakıflar Bankası şubesine, TC kimlik numarasını belirterek ( 50TL) yatırılması.# 18 Yaşından küçük olanlarda veli yada vasi oluru# İrtibat telefonu ile İkamet adresi beyanı gerekmektedir..Yazılı başvuru ,TC kimlik numarası yazılı beyanı,Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı beyanı bu evraklar dilekçe gibi birşey midir? elinde örneği olan arkadasımız varmı.
Cümleten merhaba.Ben kendi uyguladığım formatı sizlerle paylaşayım; 1- Nüfus müdürlüğünden ikametgah ilmuhaberi ve nüfus kayıt örneği aldım2- Adliye binasından sabıkası yoktur içerikli 'sabıka sicil belgesi' aldım.3- dyonizos'ın bahsettiği dilekçe örneğine benzer şekilde el yazısı ile basit bir dilekçe hazırladım.4- KEGM'nü arayıp ödeme emrinin açılması için TC numaram ile bilgi verip, Vakıfbank şubesinden #50#TL. ödeme yaptım.5- Bir A-5 zarf içerisine bu hazırladığım evrakları ve bir adet fotoğrafımı koyup, bildirilen adrese aps olarak gönderdim.Dün itibariyle KEGM'nü teyit amaçlı arayıp gelişmeleri sorduğumda cevaben; 'Sınavların henüz yeni bittiğini, başvuruların tamamlanmasını beklediklerini ve daha sonra gelen başvuruları sıraya göre bilgisayara giriş yapacaklarını ve bu işlemin önümüzdeki hafta içi Çarşamba, Perşembe'yi bulabileceğini söylediler. Ayrıca çok yoğun olduklarını altını çizerek belirttiler.
bence siz sağlama almışınız ama dediğim gibi gerek yoktu. para yatırdıkdan sonra, sadece istenilen bilgilerin olduğu 1 dilekçe ve 1 fotog. yeterli. hayırlısı olsun tekrar.
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2ITJ
Başlatan TA5YY
Başlatan TA3ATA
Başlatan TB2DKG