evet bendeki son durum 10 Haziran 2011 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapresimde gördüüğünü üzere echolink için almış olduğum bilgisayar ( pentium 42,8 ghz, 512mb ram ,40 gb harddisk echolink için fazlasıyla yeterli), motorola gm300 vhf telsiz (145.525 simplex olarak ayarlanmış echolink için bunu kullanıcam ) elime ulaştı.
Elimde bulunan diamond x510n antenimi kullanmayı düşünüyordum ama bölgemde tahminimce şu an için çok fazla ( hatta benden başka hiç) kimse olmayacağını düşünerek, antenin fazla yıpranmaması için kendim anten yapmaya karar verdim ve bugün sitede bulunan daha sonra takılı resmini vereceğim anteni kullandım. Bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle yeterli olacağını düşünüyorum, en kısa zamanda mesafesini deneyeceğim.
bilgisayara tamamen format attım ve echolink programını kurdum aktivasyon ve arabirim ayarları kaldı, ayrıca olası internet kesintilerine karşı autoconnect adında bir programıda bilgisayara bağladım.
arabirimin parçaları şu an kargoda (sağolsun dyonizos bey tedarik etti) arabirimde tamamlandıktan sonra geriye tek eksik lisans kalıyor, kegm ile konuştuğum üzere gelecek hafta benimki gönderilecek, buna göre en geç haziranın son haftası şemdinlide ekolink start alıcak Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap saygılarımla
[eklenti yönetici tarafından silindi]