0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah aşkına bizler ve sizler amatör telsizcimiyiz yoksa Cumhuriyet Savcısımıyız. Bizi sadece Amatör Bandta yapılanlar ilgilendirir.
Emre bey,AlıntıAma soruyu soran kişi bir amatör, bunun farkında ve Cumhuriyet savcısı yerine ortak alanda bize soruyor daha doğrusu konuyu tartışmak istiyor.Sayın TB2NMR, öncelikle konu lütfen daha fazla uzamasın.Bunca mesajdan sonra kesin bir anlam çıkarmak mümkün sorulan sorudan.Alıntı yaptığım cümlenizde " Ama soruyu soran kişi bir amatör, bunun farkında...." diye devam eden cümlenizi kime yazdığınızı bilmiyorum.Konuyu ben başlattığım için bana yazılmış olarak algıladım ve cevap verme gereği duydum.Ben bu konuyu açmadan önce "amatör" değildim.Bu siteye üye olduktan sonra, bir takım bilgiler doğrultusunda sınava girip amatör oldum.Herkes gibi sınava hazırlanırken kafama takılan sorular oldu.Bu da onlardan biri.Umarım anlatabilmişimdir.Lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım.73,
Ama soruyu soran kişi bir amatör, bunun farkında ve Cumhuriyet savcısı yerine ortak alanda bize soruyor daha doğrusu konuyu tartışmak istiyor.
Başlatan TA1ISW
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA3OWL
Başlatan TA2USG
Başlatan TA1AHA