0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapMerhaba, Ben 409 üzerinden alıyorum, bana daha uygun. Gönderide güvenli. Selamlar Murat DEMİRTAŞSanırım NL-77L 409 da da bulunmuyor. Yada ben bulamadım.sahibinden de bır ılan gordum o kadar. zor bulunan bır tur sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba, Ben 409 üzerinden alıyorum, bana daha uygun. Gönderide güvenli. Selamlar Murat DEMİRTAŞ
77L anteni deneme sansiniz oldumu. Nasil sonuclari acaba?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap77L anteni deneme sansiniz oldumu. Nasil sonuclari acaba?Merhaba,Mesaja cevabı geç verdiğim için kusura bakmayın, atlamışım. Nagoya NL77-L mobil anteni çatıya yerleştirdim ve Tekirdağ merkez' den İstanbul, Bursa, Balıkesir, Gönen bölgelerinde pek çok arkadaşla simplex görüşmeler yapıyorum. Kırklareli rölesi dışında (zaman zaman açılıyor) civardaki tüm rölelere sağlıklı giriş yapabiliyorum. Son UHF-VHF yarışmasında 18 görüşme yaptım.Selamlar
Başlatan TA2IKY
Başlatan TA8AKS
Başlatan TA3AKH
Başlatan TA3YMC