Amatör Telsizcilik - Türkiye Telsiz ve Radyo Amatörleri Bilgi Paylaşım Platformu

AMATÖR TELSİZCİLİK BİLGİLENDİRME => KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (KEGM) => Konuyu başlatan: TA1IMU - 26 Mayıs 2014, 15:11:39

Başlık: VELİ VASİ OLURU HAKKINDA BİLGİ
Gönderen: TA1IMU - 26 Mayıs 2014, 15:11:39
Merhabalar,

2014 2. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı'na girerek "A" sınıfı belge almaya hak kazandım. Henüz 18 yaşımı doldurmadığımdan veli vasi oluru kısmı şahsımı ilgilendirmekte. Ancak tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım, ilgili formu doldurduktan sonra ek olarak velim tarafından yazılmış olan bir dilekçeyi posta zarfı içine koymam yeterli midir ? Noter tarafında yapılması gereken birşey var mıdır ? Posta zarfına ilgili form, veli dilekçesi ve fotoğraf dışında birşey koymamız gerekiyor mu ? (Kimlik fotokopisi, ikametgah, sabıka kaydı, nüfus kayıt örneği vb.) 25 Tl harcı yatırmadan önce kıyı emniyetini aramamız gerekiyor mu ?
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA3V - 26 Mayıs 2014, 15:25:46
Merhaba Mustafa bey,


Sizin bildirdiğiniz konu daha önce hiç gündeme gelmedi,geldiysede ben hatırlamıyorum.bu sebep ile en doğru bilgiyi K.E.G.M alabilirsiniz.
Sizden ricam doğru bilgiye ulaştığınız an bizlerle de paylaşmanızdır.
Teşekkür ederim 
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA1IMU - 26 Mayıs 2014, 15:31:09
Merhabalar,
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ilgili konu hakkında bilgi alabilmek için e-posta gönderdim. Kendilerinin tarafıma geri dönüşüyle birlikte ulaştığım bilgiyi burada paylaşacağım.

Saygılarımla.
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA3V - 26 Mayıs 2014, 15:35:48
Teşekkür ederim bekliyoruz
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA1IMU - 27 Mayıs 2014, 15:17:21
Merhabalar,
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne göndermiş olduğum e-postaya şu şekilde bir cevap geldi ;

"VELİ OLURU ÖRNEK DİLEKÇE YOK  VELİNİN " ÇOCUĞUNUN ADINI SOYADINI YAZARAK AMATÖR TELSİZCİLK BELGESİ ALMASINDA BİR SAKINCA YOKTUR" DİYEREK YAZIP İSİİM SOYİSİM İMZA ATARSA YETERLİDİR.
 N.BODUR"

Bu maile dayanarak ekteki word dosyasını hazırlayıp doldurdum ve velime imzalattım.
Maddeleri için ekteki pdf formu doldurup göndermemiz yeterli oluyormuş. Sabıka kaydı, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi vb. evrakları göndermemize gerek yokmuş.

Saygılarımla.
TA1??? :)
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA3V - 27 Mayıs 2014, 15:34:03
Bilgilendirme için teşekkür ederim
Başlık: Ynt: Veli Vasi Oluru Hakkında
Gönderen: TA3V - 27 Mayıs 2014, 15:55:58
Bugün tarihi ile göndermiş olduğunuz bu iki dosyayı


http://www.radyoamatorleri.com/sinavi-kazandim-hangi-belgeleri-hazirlayacagim-t1414.0.html (http://www.radyoamatorleri.com/sinavi-kazandim-hangi-belgeleri-hazirlayacagim-t1414.0.html)     bu bölümdeki en baştaki mesaja eklenmiştir.

Kullanıcıların aradığı sayfalar:

google